Η «Chicco» παρουσιάζει το νέο λίκνο «Next2Me» για όνειρα, χέρι με χέρι!

0

H Chicco παρουσιάζει το νέο λίκνο Next2Me για ήρεμα, χαρούμενα μωρά και ξεκούραστους γονείς! Το Next2Me σας επιτρέπει να έχετε πολύ κοντά στο μωρό σας, ώστε να μπορείτε να το θηλάσετε και να το ηρεμήσετε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά διατηρεί παράλληλα την απόσταση που απαιτείται για την ασφάλεια του και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε δίπλα του.
 photo 079339_609_130213_01_zps13930f19.jpg
Ιατροί και μαίες συνιστούν στους νέους γονείς να κοιμίζουν τα μωρά στο δωμάτιό τους, όσο γίνεται πιο κοντά στις μητέρες, τουλάχιστον κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους, πάντα όμως στο δικό τους κρεβατάκι και όχι στο κρεβάτι των γονιών. Το λίκνο Next to Me, εκτός όμως από την άνεση και ευκολία που προσφέρει κατά τη διάρκεια της νύχτας για το θηλασμό και τη φροντίδα του βρέφους, χαρίζει στους γονείς και τα μωρά που κοιμούνται τόσο κοντά  ηρεμία και χαλαρότητα και έναν ιδιαίτερο οικογενειακό δεσμό.
 photo 079339_609_130213_02_zps871016df.jpg
Το λίκνο Next to Me:

  • προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε κρεβάτι εύκολα και με ασφάλεια.
  • μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 διαφορετικές θέσεις ώστε να προσαρμόζεται ακόμα και σε κρεβάτια με συρτάρια.
  • διαθέτει επικλινή βάση που ευνοεί την αναπνοή του βρέφους..
  • επιτρέπει τη χρήση κατά τη διάρκεια της μέρας σε άλλους χώρους με την απλή επανατοποθέτηση της αφαιρούμενης πλευράς του και είναι εύκολο στη μετακίνηση, χάρη στις πρακτικές ρόδες του.

Xέρι με χέρι, όνειρο με όνειρο!