Ελληνικά προϊόντα αρίστης ποιότητας από τη Φάρμα Κουκάκη

0

Η Φάρμα Κουκάκη βρίσκεται στους κάτω Αποστόλους Κιλκίς, όπου ο καθαρός αέρας και το απόλυτα φυσικό περιβάλλον δημιουργούν ιδανικές συνθήκες εκτροφής και ανάπτυξης της φυτικής της παραγωγής και του ζωικού της κεφαλαίου (καλλιέργειες ζωοτροφών, εκτροφή αγελάδων).

Από το 1977, η Φάρμα Κουκάκη λειτουργεί οργανωμένα ως πρότυπη αγελαδοτροφική μονάδα και η ταχύτατη ανάπτυξη της, την οδήγησε σε καθετοποίηση της παραγωγής το 1999, με την προσθήκη σύγχρονης μονάδας παστερίωσης. Το 2009, η μονάδα παραγωγής μαζί με τα γραφεία διοίκησης εγκαταστάθηκαν σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στην παραγωγή ασφαλών προϊόντων με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που να ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Τα παραδοσιακά, φτιαγμένα από αρίστης ποιότητας πρώτη ύλη, Ελληνικά προϊόντα της Φάρμας Κουκάκη, όπως φρέσκο αγελαδινό γάλα, γιαούρτι, αριάνι, κεφίρ, ρυζόγαλο, κρέμες, τυροκομικά, βούτυρο και φυσικοί χυμοί, βρίσκονται σε περισσότερα από 3.000 επιλεγμένα σημεία πώλησης στη χώρα μας και εξάγονται σε αρκετές αγορές του εξωτερικού.