e-fresh: Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ χωρίς ουρές και κουβάλημα!

0

Ήρθε ο καιρός να γνωρίσετε το e-Fresh.gr και να ξεχάσετε τις ουρές, τα καρότσια και το κουβάλημα στο supermarket. Ήρθε ο καιρός να χαρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας, και να αφήσετε τις δυσκολίες και τη ρουτίνα των αγορών στους ειδικούς.

Το e-Fresh.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2016 και πλέον αποτελεί την πιο σημαντική και καινοτόμα λύση στο ελληνικό ηλεκτρονικό λιανεμπόριο. Δημιουργήθηκε με στόχο να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα και την ευκολία του ηλεκτρονικού εμπορίου στο χώρο των τροφίμων και ειδών super market και με διάθεση να παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία στο απαιτητικό Αθηναϊκό κοινό.

Έχει ήδη αποσπάσει τρία βραβεία στον σημαντικότερο θεσμό του ηλεκτρονικού εμπορίου «Lighthouse evolution Awards 2017», ενώ έλαβε πιστοποίηση ISO22000:2005, μετά από θετική αξιολόγηση του ελεγκτικού φορέα TUV Austria, για το σύστημα διαχείρισης που εφαρμόζει για την ασφάλεια των τροφίμων.

Τι κάνει το eFresh.gr να ξεχωρίζει;

Το www.e-fresh.gr είναι λοιπόν ένα ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ όπου οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν 12.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, από επώνυμες μάρκες αλλά και από τοπικούς παραγωγούς. Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γαλακτοκομικά, βρεφικά είδη και απορρυπαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, pet food, ακόμη και μικρές ηλεκτρικές συσκευές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση. Οι πελάτες προσθέτουν στο καλάθι τους τα προϊόντα της επιλογής τους, διαλέγουν την διεύθυνση, την ημέρα και το ακριβές δίωρο μέσα στο οποίο θέλουν να παραλάβουν τα ψώνια, και τέλος τον τρόπο πληρωμής.

Έτσι λοιπόν οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα, με δυνατότητα πληρωμής με κάρτες (POS ή online κατά την παραγγελία), με τραπεζική κατάθεση, με μετρητά κατά την παράδοση ακόμα και με PayPal ή Ticket Restaurant®. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:30 έως 23:00, και Σάββατο από 9:00 έως 20:00. Άρα ακόμα κι αν δουλεύουμε ή λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι, ξέρουμε ότι όταν γυρίσουμε, ενώ τα άλλα supermarket έχουν κλείσει, το e-Fresh.gr είναι ακόμα εδώ για να μας φέρει τα ψώνια στην πόρτα μας.

e-fresh-vans

Πολύ σημαντικό είναι ότι το e-Fresh.gr εξυπηρετεί παραγγελίες από μόλις 25€. Για παραγγελίες από 25€ έως 55€ υπάρχει χρέωση για τα μεταφορικά μόνο 3€, ενώ για παραγγελίες άνω των 55€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Επίσης το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών είναι το πιο ανταγωνιστικό της αγοράς, καθώς επιστρέφει στον πελάτη 7€ ανά 200 πόντους που συγκεντρώνουν οι πελάτες με τις αγορές τους.

Παράλληλα το e-Fresh.gr έχει λύσει τα χέρια και των εταιρικών πελατών του. Πλέον μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις έχουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη από τον οποίο μπορούν να προμηθευτούν όλα τα προϊόντα supermarket που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Υπάρχει μάλιστα εξειδικευμένο τμήμα εταιρικών πελατών  που είναι έτοιμο να εστιάσει και να εξυπηρετήσει αυτές τις ανάγκες.

Πολύ σημαντική είναι η συνεργασία του e-Fresh.gr με το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» δίνοντας την δυνατότητα σε όλους, από όπου κι αν βρίσκονται, να κάνουν την δωρεά τους online και να προσφέρουν βασικά είδη σε κοινωνικές ομάδες που τα χρειάζονται περισσότερο.

Σήμερα η εβδομαδιαία ρουτίνα της επίσκεψης στο supermarket είναι κουραστική. Δεν θέλουμε τις ουρές στα ταμεία, δεν θέλουμε να κουβαλάμε σακούλες, δεν θέλουμε να χάνουμε τον χρόνο μας με κάτι που μπορεί κάποιος άλλος να αναλάβει. Το e-Fresh.gr αντιλαμβάνεται  αυτές τις ανάγκες των νέων οικογενειών και των πελατών που θέλουν αξιόπιστες online αγορές, και έφτασε πραγματικά για να μας λύσει τα χέρια.

Δείτε εδώ όλες τις κριτικές

Τέλος, μπορείτε να δείτε την εμπειρία του Singleparent.gr από το e-Fresh.gr σε πρόσφατο άρθρο, εδώ.