Ψωνίστε στη ΦΩΛΙΑ και σώστε μια οικογένεια

0

Η «Kid & Family- Παιδί & Οικογένεια»  ιδρύθηκε από αποφασισμένους συνανθρώπους μας, να αλλάξουν την σημερινή πραγματικότητα με πράξεις. Παίρνουμε τη ζωή της πόλης στα χέρια μας και τρέφουμε τα παιδιά & τα παιδιά μέσα μας με χαρά και συνείδηση κοινωνικού συμφέροντος και αλληλεγγύης .

Τα «κοινά» ΕΙΝΑΙ θέμα των παιδιών. Ελπίζουμε εκτός από εξειδικευμένα μέλη μας στον χώρο του παιδιού και της οικογένειας η ενεργή συμμετοχή όλων μας να σταματήσει αυτή την μοναχικότητα της παθητικής στάσης που μας βουλιάζει.

ΜΑΖΙ σας με συμμετοχή σε δράσεις για το περιβάλλον, την τέχνη, την παιδεία, την άθληση, το παιχνίδι φτιάχνουμε μια νέα πρόταση ζωής.

Αλλάζουμε τους πεζοδρόμους, δίνουμε προτεραιότητα στο δικαίωμά μας να κατοικούμε μια όμορφη πόλη και να της δίνουμε τη φροντίδα της δικής μας αγάπης.

Η ευαισθησία και η αγάπη των μελών της για το παιδί και το θεσμό της οικογένειας ώθησε την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Παιδί & Οικογένεια» να στραφεί στην εξεύρεση πόρων για την στήριξη της Ελληνικής Οικογένειας που καταπονείται σημαντικά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διανύουμε. Για το λόγο αυτό η εταιρία διανέμει είδη & υπηρεσίες, βρίσκει οικονομικούς πόρους ώστε οι οικογένειες να μπορούν να απεγκλοβιστουν από το κυνήγι του ¨»χαμένου θυσαυρού» και να δώσουμε τα χέρια σεχώρους πολιτισμού και παιχνιδιού χώρους απαραίτητους για την ψυχική υγεία, την ομαλή ένταξη στο κοινωνικό σύνολο και την ποιότητα ζωής μας.

Είναι δουλειά όλων μας να καλλιεργήσουμε στα παιδιά τη συνείδηση του ενεργού πολίτη αφού πρώτα γίνουμε οι ίδιοι.

Η «ΦΩΛΙΑ» το κοινωνικό παντοπωλείο για όλη την οικογένεια, έχουν ανοίξει τις δράσεις τους για τις οικογένειες της μεσαίας τάξης , 7 μέρες την εβδομάδα με εργαστήρια και είδη για τα παιδιά και τους ενήλικες. Η ομάδα εθελοντών και ο φορέας μετά από πολυετείς δράσεις έχοντας έντονο αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης στις νέες γενιές, δημιούργησε “ΦΩΛΙΕΣ” που δίνουν λύσεις στις οικογένειες, τους νέους, τους χαμηλοσυνταξιούχους ώστε να διασφαλιστεί η κοινωνική μας συνοχή, η ήρεμη διαβίωσή μας και να καλλιεργηθεί η συνείδηση “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ”.

Χωρίς δικαιολογητικά, μόνο με την ταυτότητά σας και ετήσια συνδρομή 25€, οι ομάδες εθελοντών σας προσφέρουν:
1) Όλα τα είδη για παιδιά 80%φθηνότερα από τα καταστήματα
2) Όλα τα είδη Super Market (εκτός τροφίμων) 50-80% φθηνότερα ΜΑΡΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΕΣ
3) Ρούχα για όλες τις ηλικίες καινούργια έως 15€
4) Ρούχα μεταχειρισμένα 2-3€
5) Ψυχολογική Υποστήριξη & Συμβουλευτική σε ατομικές συνεδρίες, 5€/συνεδρία για τα μέλη τους
6) ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ παιδιών ανέργων σε περιορισμένο αριθμό λόγω χωρητικότητας.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.

Το φτηνό παντοπωλείο «Η ΦΩΛΙΑ»
Δράκου 26-28, Τ.Κ. 11742
Στάση μετρό «Συγγροού-Φίξ», Αθήνα
Τηλ: 2109245545 ώρες 10.00-14.00