Αθλητικά ρούχα και παπούτσια μέχρι 35 ευρώ

0

Είτε επειδή ξεκινήσαμε γυμναστήριο, είτε επειδή τα προτιμάμε για την άνεσή τους, τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια είναι τα αγαπημένα μας γιατί φοριούνται παντού και είναι τα πιο ευκολοφόρετα. Με αφορμή την εκπτωτική περίοδο που διανύουμε, βρήκαμε αθλητικά ρούχα και παπούτσια μόνο για γυναίκες, μέχρι 35 ευρώ.  Πάμε να δούμε;

Zackret
Γυναικείο αθλητικό παπούτσι  Puma-35 ευρώ

 photo zackret_zps7274614d.jpg
Running Puma Axis Μαύρο, ιδανικό για τρέξιμο. Μας αρέσει η τιμή του, στα 35 ευρώ ενώ θα το βρείτε εδώ.
*Το κόστος των μεταφορικών για αγορές μέχρι 60 ευρώ , ανέρχεται στα 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα ενώ από εκεί και πάνω είναι δωρεάν.

Sporthouse.gr
Γυναικείο φούτερ Kappa στα 35 ευρώ

 photo sporthousegr_zps677bea81.jpg
Το έχω αγοράσει και έχει τρομερή ποιότητα, μάλιστα το φοράω αυτή τη στιγμή, στη λαική, στη παιδική χαρά μέχρι και στον ύπνο μου. Είναι βολικό και ζεστό, έχει και κουκούλα για την ξαφνική βροχή. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δείτε, εδώ.
*Το κόστος των μεταφορικών για αγορές μέχρι 50 ευρώ , ανέρχεται στα 3,5 ευρώ ανά παραγγελία για όλη την Ελλάδα ενώ από εκεί και πάνω είναι δωρεάν.

Sportsales.gr
Γυναικείο φούτερ Adidas στα 26,50 ευρώ

 photo adidas-dance-dress-595531_zpsdd00f7a7.jpg
Μας αρέσει το χρώμα του αλλά είμαστε και φαν των Adidas. Τα κομμάτια τελειώνουν οπότε προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε. Μπορείτε να το βρείτε εδώ (τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα!).

Sporteamstore.gr
Γυναικείο Αθλητικό σπορτέξ Lotto, στα 30 ευρώ
 photo LOTTO_VIENNA_VI__5216548d73d24_zps1cb055f3.jpg
Γυναικείο Αθλητικό σπορτέξ για περίπατο και τρέξιμο μάρκας Lotto, στα 30 ευρώ με ελάχιστο κόστος μεταφορικών στα 5 ευρώ. Μπορείτε να το δείτε, εδώ.

Cosmossport.gr
Γυναικείο φούτερ Champion στα 20 ευρώ

 photo champion_zpsab1ac643.jpg
Γυναικείο φούτερ Champion με τσέπες και λαιμόκοψη, χωρίς κουκούλα, στα 20 ευρώ. Μας αρέσει πολύ το χρώμα του ενώ βγαίνει και σε άσπρο και θα το βρείτε εδώ.

Γυναικείο παπούτσι Fila στα 30 ευρώ
 photo fila_zpsdc7eab39.jpg
Γυναικείο παπούτσι Fila, ιδανικό για τρέξιμο, στα 30 ευρώ. Μπορείτε να το δείτε εδώ.
*Το κόστος των μεταφορικών για αγορές μέχρι 70 ευρώ , ανέρχεται στα 4.99 ευρώ για όλη την Ελλάδα ενώ από εκεί και πάνω είναι δωρεάν.

Καλά τρεξίματα!

*Τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το ρεπορτάζ, ενδέχεται η διαθεσιμότητα ή κάποιες τιμές ή προσφορές, να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο προιόν, καλό είναι πρίν την αγορά του, να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε με τον εκάστοτε προμηθευτή.