Έληξε: Κερδίστε προσκλήσεις για να παίξετε και να φωτογραφηθείτε με τον Δία και την Αθηνά στο PLAYMOBIL FunPark!

0

playmobil-fun-park-results-31-10-2016

Νικητές είναι οι: Μαρία Χριστοπούλου, Αλεξία Μπεσσόνοβα, Νάντια Παπαδοπούλου, Ρένα Σιδηροπούλου, Χαράλαμπος Σιδέρης, Κασσιανή Κρουστάλη, Ελένη Μιναρετζοπούλου, Ειρήνη Γαμπιεράκη, Γιάννης Γιανουκάκος και Κορνηλία Μωΰσογλου.

Ο Δίας και η Αθηνά, οι δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος PLAYMOBIL play & give άφησαν για λίγο τον Όλυμπο και ήρθαν στο PLAYMOBIL FunPark για να συναντήσουν τους μικρούς τους φίλους.  Όταν επισκεφθείτε αυτόν τον υπέροχο παιδότοπο δεν θα βρείτε μόνο τους δύο θεούς στα μικρά κουτάκια του PLAYMOBIL play & give αλλά και σε ανθρώπινο μέγεθος! Είναι πραγματικά απίθανοι.

 photo 057_PLAYMOBIL_IMG_2638_zpswslhz6oe.jpg  photo 271_PLAYMOBIL_IMG_3661_zpsmontjeef.jpg

Το PLAYMOBIL FunPark εδώ και έναν χρόνο έχει μετακομίσει σε νέο υπερσύγχρονο χώρο στην Κηφισιά και υποδέχεται τους λάτρεις των διάσημων φιγούρων. Στο μεγάλο PLAYMOBIL FunPark μικροί και μεγάλοι έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με παραμυθένια παλάτια, με ιππότες, πειρατές, δράκους και πολλά ακόμα θέματα τα οποία ξετυλίγονται μπροστά μας, χωρίς να ξέρουμε που να πρωτοκαθίσουμε.

 photo 250_PLAYMOBIL_IMG_3602_zpsudyqot5f.jpg

Σε αυτά τα θέματα τις τελευταίες ημέρες έχουν προστεθεί και οι δύο μεγάλες φιγούρες του Δία και τις Αθηνάς που στολίζουν την είσοδο του PLAYMOBIL FunPark. Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL κυκλοφόρησαν και μοιράζουν ήδη χαμόγελα! Ο Δίας και η Αθηνά κυκλοφορούν αποκλειστικά στην ελληνική αγορά και είναι αφιερωμένες στους σκοπούς του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

 photo 181_PLAYMOBIL_IMG_3342_zps46icgdl9.jpg

Μην ξεχάσετε λοιπόν, να φωτογραφηθείτε μπροστά στους θεούς !!!

PLAYMOBIL FunPark, Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά, 210-80.000.18.

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα-Πέμπτη: 10:00-20:00

Παρασκευή-Κυριακή: 10:00-21:00

Το Singleparent.gr και η Playmobil Hellas, σας δίνουν τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το PLAYMOBIL FunPark και σας κάνουν δώρο 10 προσκλήσεις για συναντήσετε από κοντά τους θεούς, να βγάλετε την πιο τέλεια φωτογραφία στον θρόνο και να παίξετε με τα αγαπημένα μας PLAYMOBIL.

Για να μπείτε στη κλήρωση και να κερδίσετε, ακολουθήστε τις εξής οδηγίες:

  • Θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας εφόσον κερδίσετε στο διαγωνισμό μας.
  • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

*Λόγω της τοποθεσίας του Playmobil fun park, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής και όσους μπορούν να προσέλθουν στο χώρο.
** Κάθε πρόσκληση περιλαμβάνει απεριόριστο παιχνίδι στον χώρο και δώρο έναν χυμό για το παιδάκι. Γονείς ή/και συνοδοί εισέρχονται δωρεάν.
***Οι νικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δώρο τους οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμούν, σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (καλύτερα όχι μετά το πέρας των 6 μηνών).

Ειδικοί όροι:

  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα μέλη της ίδιας οικογένειας ή η συμμετοχή ενός ατόμου με πολλαπλούς λογαριασμούς.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 30/10/2016 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων τους και προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου τους.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής.