Έληξε: Κερδίστε δύο δωροεπιταγές από τα σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», συνολικής αξίας 100 ευρώ!

0
Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που προσφέρουν δύο δωροεπιταγές για αγορές από τα καταστήματά της.

Νικήτριες του διαγωνισμού αναδείχθηκαν οι κυρίες, Τζένη Βαφειάδου και Φωτεινή Καρακατσούλα. Συγχαρητήρια!

Η «Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», η  αμιγώς ελληνική αλυσίδα supermarket, ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές τις δεκαετίας του 1950. Σήμερα, μετά από πολλά σταθερά και ποιοτικά βήματα, συνεχίζει την ανάπτυξή της με 95 καταστήματα σε όλη την Αττική διατηρώντας χαμηλό προφίλ και χαμηλές τιμές αλλά πάντοτε, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, παραμένει ψηλά στις επιλογές του καταναλωτή του νομού Αττικής – όπου εστιάζεται η πολιτική ανάπτυξής της – ενώ εμφανίζει υψηλή κερδοφορία.

Αναγνωρίζοντας την αδυναμία πολλών μονογονεϊκών οικογενειών να καλύψουν ακόμη και τις βασικές τους ανάγκες, το Singleparent.gr αποφάσισε να απευθυνθεί στη διοίκηση της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά στο κάλεσμά μας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.» στηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένειες και προσφέρει δύο δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100 ευρώ σε δύο τυχερές μονογονεϊκές οικογένειες (μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ / ανά οικογένεια) προκειμένου να τις εξαργυρώσουν σε αγορές από οποιοδήποτε κατάστημα «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»! Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο facebook και μπείτε στην κλήρωση!

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη fan στη σελίδα μας στο facebook, η συμμετοχή σας θα προσμετρηθεί μία φορά ενώ αν κοινοποιήσετε τον διαγωνισμό μας στο facebook, η συμμετοχή σας διπλασιάζεται!
-Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 23/09/2013 και ώρα 00:00 οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
-Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 24/09/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Μετά την κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια μέσω facebook, για την γνωστοποίηση των στοιχείων του/της και για την παραλαβή του δώρου του/της.
-Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 7 ημερών, θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
-Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στους όρους συμμετοχής.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία «Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.» για τη στήριξη και το κοινωνικό της έργο!