Μαγιό πάνα: Το απαραίτητο αξεσουάρ που φοριέται όλο το χρόνο, το κάνουμε δώρο στο μωρό σου!

0

Το πρώτο καλοκαίρι του Γιώργου το περάσαμε στη Καλαμάτα, σε μια πανέμορφη παραλία. Είχαμε ωστόσο δύο προβλήματα: Το πρώτο ότι έπρεπε να ξυπνάμε νωρίς για να φεύγουμε απ’ τη θάλασσα πρίν ανέβει ο ήλιος. Το δεύτερο ότι καθόμασταν λίγο επειδή φοβόμασταν μη τυχόν το παιδί κάνει την ανάγκη του στο μαγιό. Για το λόγο αυτό είτε το βάζαμε στη θάλασσα γυμνό, δηλαδή έκθετο με ό,τι αυτό συνεπάγονταν για την υγεία του ή φορώντας μια απλή πάνα η οποία μετά το μπάνιο χάλαγε και τη πετούσαμε οπότε χαλάγαμε κι εμείς ένα σωρό λεφτά.

Μόλις 5,5 χρόνια πρίν τα μαγιό πάνες νομίζω δεν υπήρχαν καν. Στη πορεία βγήκαν δειλά κάποιες πάνες μαγιό μιας χρήσης που κατά τη γνώμη μου δεν συμφέρουν οικονομικά, αφού όσο κοστίζει το πακέτο των 6 τεμαχίων κοστίζει σήμερα ένα υφασμάτινο μαγιό πάνα που θα το πλύνεις και θα το ξαναβάλεις στο μωρό.

Σήμερα τα μαγιό πάνες είναι πολύ διαδεδομένα και μάλιστα όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χρόνο αφού στη ζωή πολλών μωρών μπήκε η βρεφική κολύμβηση- το λεγόμενο baby swimming -οπότε η ανάγκη τους έγινε ακόμα πιο επιτακτική.

Τώρα λοιπόν που μπαίνει το καλοκαίρι, ψάξαμε στο αγαπημένο μας Littlenicole.gr και βρήκαμε τα πιο όμορφα αλλά και οικονομικά μαγιό-πάνες από τη σειρά iplay, ώστε και το μωρό σου να ευχαριστηθεί μπανάκι χωρίς διαρροές και εσύ να μην έχεις το άγχος ότι θα λερωθεί.

Tο μοναδικό μαγιό iplay επιτρέπει στα μωρά που μαθαίνουν να κολυμπούν να απολαμβάνουν άνεση κινήσεων στο νερό χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του με ελαστικό και ελαφρύ υλικό κατασκευής και ραφές που δεν ενοχλούν και, το σημαντικότερο, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να φορούν τη συνηθισμένη πάνα προστασίας.

Το μαγιό iplay διακρίνεται για τα τρία ξεχωριστά στρώματα ειδικών για την περίπτωση υλικών: την ειδική φόδρα που προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς απομακρύνοντας την υγρασία, την εσωτερική επένδυση, και την αδιάβροχη εξωτερική επικάλυψη με την ειδική συναρμογή για τη μέση και τα πόδια που αποτρέπει την οποιαδήποτε διαρροή έξω από το μαγιό.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα μαγιό της σειράς iplay, διατίθενται σε όλα τα μεγέθη για παιδάκια από 0 έως και 4 ετών ενώ προσφέρουν αντιηλιακή προστασία άρα δεν έχεις να φοβάσαι μη τυχόν ο ήλιος περάσει μες από το μαγιό του.

Επίσης, δεν στερείται καθόλου σε σχέδια και χρώματα συγκριτικά με τα κανονικά μαγιό, αντιθέτως θα βρεις πολύ ωραίες επιλογές ώστε εκτός από τη βασική σου ανάγκη να κάνεις και το κομμάτι σου!

Εμείς το παραγγείλαμε για το μωρό της κολλητής μου σε πολύ καλή τιμή και ήρθε γρήγορα και σε πολύ ωραία συσκευασία, ώστε ο μικρούλης να ευχαριστηθεί τα πρώτα του μπάνια.

20170605_213411

Παρακάτω μπορείς να κάνεις χάζι τα μαγιό πάνες που ξεχωρίσαμε από το Littlenicole.gr και αν θες κι εσύ να τα δοκιμάσεις από πρώτο χέρι, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα βρεις στο τέλος του κειμένου για να μπεις στη κλήρωση και να κερδίσεις το μαγιό πάνα της επιλογής σου.

i play μαγιό βερμούδα με πάνα για αγόρια με upf +50

paidiko-magio-iplay-35-450x450

Θα το βρεις εδώ

i play μαγιό ολόσωμο πάνα για κορίτσι με upf +50

iplay-paidiko-magio-4Θα το βρεις εδώ

i play μαγιό πάνα για αγόρια με upf +50

paidiko-magio-iplay-40

Θα το βρεις εδώ

i play μαγιό πάνα για κορίτσι με upf +50 

paidiko-magio-iplay-2

Θα το βρεις εδώ


Ο διαγωνισμός έληξε και νικήτρια αναδείχθηκε η κυρία Φανουρία Αγγελοπούλου

Αν θέλεις να μπεις στη κλήρωση για να κερδίσεις το μαγιό-πάνα από τη σειρά iplay του Littlenicole.gr, ακολούθησε τις εξής οδηγίες:

  • Θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας, εφόσον κερδίσετε στον διαγωνισμό μας.
  • Θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή του δώρου σας
  • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Like & share του διαγωνισμού, σου εξασφαλίζουν περισσότερες συμμετοχές.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο ή/ και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/τη νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.
  • Η αποστολή του δώρου αφορά κατοίκους Ελλάδος.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικότερους όρους συμμετοχής.