Διαγωνισμός: Κερδίστε τσάντες ολοκληρωμένης παιδικής στοματικής φροντίδας GUM

0

Η GUM® παρουσιάζει την πλήρως ανανεωμένη σειρά προϊόντων παιδικής στοματικής φροντίδας. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για καθημερινή προστασία των παιδιών, καλύπτοντας ηλικίες από 0 έως και 10+ ετών.

Μέσω των υποσειρών BABY (0-2), KIDS (2-6), JUNIOR (7+), Teens (10+) η  GUM® προσφέρει βέλτιστες προτάσεις παιδικής στοματικής υγιεινής και φροντίδας με ασφαλείς και απαλές συνθέσεις στις οδοντόπαστες και στο στοματικό διάλυμα, εργονομικό σχεδιασμό στις οδοντόβουρτσες, αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση της πλάκας και μοντέρνα χρώματα & σχέδια.

3000_DFNL_GUM_Kids_Toothpaste_Tube_F

Όλα τα προϊόντα της παιδικής φροντίδας έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας ενώ η κατηγορία ενισχύεται και από την καινοτόμα οδοντόβουρτσα  LightUp η οποία αναβοσβήνει για 1’ ώστε να παροτρύνει τα παιδιά να βουρτσίσουν τα δόντια περισσότερο και να αποκτήσουν καθημερινές συνήθειες ορθής στοματικής υγιεινής με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!


Η GUM και το Singleparent.gr προσφέρουν σε 3 τυχερά παιδάκια από μία τσάντα παιδικής στοματικής φροντίδας που περιλαμβάνει τη φωτιζόμενη οδοντόβουρτσα Light-Up, μία οδοντόπαστα και ένα στοματικό διάλυμα (ανάλογα με την ηλικία τους).

Για να μπεις στη κλήρωση, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

    Προκειμένου να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει να συναινέσετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter μας
  • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής και τους όρους χρήσης της σελίδας μας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Like & share του διαγωνισμού, σου εξασφαλίζουν περισσότερες συμμετοχές.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR που τίθεται σε εφαρμογή από τις 25/05/2018, δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών στους διαγωνισμούς. Το «Singleparent.gr» μετά τη διεξαγωγή κλήρωσης, έρχεται σε επαφή με τους νικητές μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν οι ίδιοι συμπληρώσει στην αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής. Με το συγκεκριμένο email, το «Singleparent.gr» ενημερώνει τους νικητές ότι έχουν κερδίσει και ζητά την έγγραφη συναίνεσή τους προκειμένου να προωθηθούν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, πόλη, Τ.Κ., τηλέφωνο, email) στον εκάστοτε δωροθέτη, αποκλειστικά και μόνο, για την δρομολόγηση αποστολής του δώρου τους, από τον τελευταίο. Σε περίπτωση που οι νικητές δεν συναινέσουν προς τούτο, χάνουν το δώρο και πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
  • Εφόσον οι νικητές συναινέσουν τα στοιχεία τους να κοινοποιηθούν στον δωροθέτη αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή του δώρου τους, αυτή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τους νικητές.
  • Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδος.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν συναινέσει να κοινοποιηθούν τα στοιχεία του/της στον δωροθέτη για την αποστολή του δώρου του/της, πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας
  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στους όρους συμμετοχής που περιλαμβάνουν τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR με τους οποίους έχετε συναινέσει, ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας.