Έληξε: Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Ρίκο και Όσκαρ: Το μυστήριο του Ριγκατόνι» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

88

 photo ekdoseismetaixmioresults_zpse0ba26f2.jpg
 photo rigkatonimetaixmioresults2_zps4f1bc731.jpg
Νικητές αναδείχθηκαν οι: Παναγής Βαλλιάνος, Λιάνος Παύλος Βικυ Μπαλάφα και Νικολέττα Τσεβρεμίδου (λόγω του ότι ο νικητής Λιάνος Παύλος δεν ανταποκρίθηκε, πραγματοποιήθηκε επαναληπτική κλήρωση η οποία ανέδειξε τη κυρία Βίκυ Μπαλάφα). Συγχαρητήρια στους τυχερούς και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Οι εκδόσεις «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ«, στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν τρία αντίτυπα του βιβλίου «Ρίκο και Όσκαρ: Το μυστήριο του Ριγκατόνι» του Αντρέα Στάινχεφελ, σε τρία τυχερά παιδάκια (ένα βιβλίο/τυχερό-ή). Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου, μέχρι και τη Δευτέρα 24/03/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. για να μπείτε στη κλήρωση!

 photo 9754501_zps63c81f17.jpg
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Στην τριλογία του Σταϊνχέφελ πρωταγωνιστούν δύο παιδιά εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, ο Ρίκο και ο Όσκαρ, που καταλήγουν να συμπορευθούν με μια φιλία κυριολεκτικά μοναδική. Ο πρώτος τόμος με τίτλο Το μυστήριο του Ριγκατόνι είναι μια ιστορία τρυφερή, συναρπαστική, αστεία και ανατρεπτική. Αφηγητής της ιστορίας (που είναι γραμμένη σε ημερολογιακή μορφή είναι ο Ρίκο, ένα Ένα που το μυαλό του δουλεύει με τον δικό του αργό και συχνά μπερδεμένο τρόπο. Πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Ξέρει τις αδυναμίες του. Και τις αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα απ’ ό,τι οι «κανονικοί» άνθρωποι, ενήλικες και παιδιά, τις δικές τους αδυναμίες. Κι αυτό, φυσικά, εξηγείται: γιατί ο Ρίκο μεγαλώνει με απεριόριστη, αφάνταστη, ανυποχώρητη αγάπη σε μια μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μαμά του (η οποία μάλιστα δουλεύει νύχτα, σε μπαρ, με ό,τι συνεπάγεται αυτή η νυχτερινή δουλειά), γυναίκα χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση ή καλλιέργεια, η οποία όμως δεν διστάζει να μετακομίσει σε έναν δρόμο, μόνο και μόνο επειδή είναι στην ευθεία με το ειδικό σχολείο του Ρίκο – και ο Ρίκο δεν τα καταφέρνει στις στροφές. Ο προσανατολισμός δεν είναι το φόρτε του. Ο Ρίκο, λοιπόν, που μειονεκτεί κατάφωρα σε σχέση με τους συνομηλίκους του, σε ό,τι αφορά την ευφυΐα, τις κοινωνικές δεξιότητες, την αντίληψη, την ευστροφία, μεγαλώνει μέσα στη μοναδικά ζηλευτή ασφάλεια που αποκλειστικά η αγάπη μπορεί να προσφέρει. Κι έτσι δεν υποφέρει από ανασφάλειες. Ξέρει ποιος είναι, ξέρει τι μπορεί και τι δεν μπορεί, και πορεύεται με σιγουριά μέσα στη ζωή.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 24/03/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 25/03/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αττικής μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι νικητές που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81), καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι.ενώ στους νικητές εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, το δώρο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς, από το δωροθέτη.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.