Έληξε: Κερδίστε το βιβλίο «Χριστουγεννιάτικα δώρα στην Ταραχώρα» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

0

Νικητές είναι οι:

 1. Όλγα Κουκουτση
 2. Δώρα Λάππα
 3. Ειρήνη Νομικού

«Χριστουγεννιάτικα δώρα στην Ταραχώρα» 

της Κατερίνας Δημόκα 

10863_03Ο Άγιος Βασίλης έχει µπαµπά τον µονίµως συναχωµένο παππού Νοέλ. Στοίχηµα πως δεν το ’ξερες! Ο παππούς Νοέλ έχει αποστολή να ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές επιθυµίες των παιδιών. Χµ, ενδιαφέρον αυτό! Η Ταραχώρα έχει πόλεµο. ∆υστυχώς… Ο πόλεµος έχει στην υπηρεσία του δύο αθεόφοβους στρατηγούς, τον Πάβελ και τον Ζίµερ. Τι πρόβληµα! Και κάπου εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον παππού Νοέλ. Τι να απαντήσει στα γράµµατα των παιδιών της Ταραχώρας; Πώς να σταµατήσει τους δυο στρατηγούς που βοµβαρδίζουν χριστουγεννιάτικα; Τελικά, η υπόθεση αυτή απαιτεί ένα πανέξυπνο σχέδιο δράσης και ο παππούς Νοέλ είναι έτοιµος να το βάλει σε εφαρµογή!

Η Κατερίνα Δημόκα μοίρασε την παιδική της ηλικία στον Πειραιά και στη Λιβαδειά. Είναι αριστούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στη Γλωσσολογία και διαθέτει Master στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας. Στη λογοτεχνία διακρίθηκε για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Διηγήματος του Περιοδικού Elle (2000) και κέρδισε τον Έπαινο παραμυθιού από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά (2014) για τη Δασκάλα των Χρωμάτων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο γιους και ζει στη Λιβαδειά. Εργάζεται ως φιλόλογος στο Δημόσιο Σχολείο, όπου διδάσκει και διδάσκεται καθημερινά από τα παιδιά. Θεωρεί ότι η Λογοτεχνία είναι ένας ευαίσθητος αγωγός, που οδηγεί άμεσα στην παιδική ψυχή κι αφήνεται να παρασυρθεί στις κρυστάλλινες διαδρομές της.

________________________________________________________________________

Το Singleparent.gr και οι εκδόσεις «Μεταίχμιο»«, χαρίζουν σε 3 τυχερά παιδάκια, από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Χριστουγεννιάτικα δώρα στην Ταραχώρα».

Για να μπεις στη κλήρωση:

 • Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο facebook και follow στο Twitter 
 • Tag τους φίλους και τις φίλες σου κάτω από το post και
 • Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι και τις 03/12/2017 και ώρα 23.59 μ. μ.

 • Θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας εφόσον κερδίσετε στον διαγωνισμό μας.
 • Θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή του δώρου σας, εφόσον διαμένετε στην επαρχία
 • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Like & share του διαγωνισμού, σου εξασφαλίζουν επιπλέον συμμετοχές.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο ή/ και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα ενημερώσουμε τον/τη νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει μέσω της φόρμας συμμετοχής.
 • Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδος. Οι νικητές-κάτοικοι Αττικής, παραλαμβάνουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) ενώ στους νικητές-κατοίκους επαρχίας, το δώρο τους, αποστέλλεται από τον δωροθέτη σε όλη την Ελλάδα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
 • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας
 • Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στους γενικότερους όρους συμμετοχής.