Έληξε: Κερδίστε το βιβλίο «Πριγκίπισσα Αθηνά. Μα τί κάνουν οι πριγκίπισσες όλη μέρα;» από τις Εκδόσεις Πατάκη

0

Νικητές είναι οι:

  1. Θεοδόσιος Νομικός
  2. Πηνελόπη Γρίβα
  3. Σοφία Καρπουζη
  4. Χρύσανθος Πατσής
  5. Μαρία Νταμα

Τι κάνει μία μαμά όταν ανακαλύπτει ότι οι γνωστές πριγκίπισσες δεν την ικανοποιούν καθόλου ως σύγχρονα, υγιή πρότυπα για τις κόρες της; Η Στέλλα Κάσδαγλη, μητέρα δύο κοριτσιών και συγγραφέας γνωστή για την ενασχόλησή της με την ενδυνάμωση των γυναικών, αποφάσισε να δημιουργήσει μια καινούρια, αντισυμβατική πριγκίπισσα.

Η Αθηνά είναι μια πριγκίπισσα που φοράει τζιν, σταράκια, αστείες παντόφλες και στέμματα και δεν ξέρει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει – ξέρει όμως ότι κάτι θέλει να γίνει, πέρα από πριγκίπισσα. Θέλει να είναι όμορφη και να την αγαπάνε όλοι, αλλά στην πορεία μαθαίνει ότι δε χρειάζεται (ούτε και αρκεί) να είσαι όμορφη για να σε αγαπάνε αυτοί που αξίζει και ότι το να σε αγαπάνε όλοι δεν είναι τελικά τόσο ευχάριστο, ούτε τόσο ενδιαφέρον όσο ακούγεται. Προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στο να τα θέλει όλα δικά της και στο να μη διεκδικεί τίποτα ποτέ – και τα καταφέρνει.

Έχει ακούσει ότι κάποια στιγμή θα έρθει να τη βρει ένας πρίγκιπας, αλλά πολύ γρήγορα βαριέται να περιμένει – κι επίσης δεν είναι σίγουρη ότι αυτός που θα έρθει θα είναι και εκείνος που θα αξίζει την αναμονή. Έχει ένα μαγικό ραβδί δώρο από κάτι νεράιδες, τις νονές της, αλλά το παρατάει όπου να ’ναι και, όταν το ραβδί χαλάει, μαθαίνει να φτιάχνει τη ζωή της όπως τη θέλει, ακόμα και χωρίς αυτό.
Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο «Μα τι κάνουν οι πριγκίπισσες όλη μέρα;» η Αθηνά, παρέα με τον αγαπημένο της παπαγάλο Παρρότο, βαριέται να πριγκιπίζει, να πριγκιπεύει και να πριγκιπάρει και ξεκινάει ένα ασυνήθιστο ταξίδι για να ανακαλύψει τι ενδιαφέρον έχουν βρει να κάνουν οι άλλες πριγκίπισσες των παραμυθιών. Όταν όμως η παραμυθομηχανή της χαλάει, η Αθηνά βρίσκεται να ταξιδεύει στον πραγματικό κόσμο, να γνωρίζει αληθινές, σπουδαίες γυναίκες και να ανακαλύπτει το μυστικό που θα δώσει πραγματικό νόημα στην κάθε της ημέρα.

Σε μια εποχή που τα πρότυπα για αγόρια και κορίτσια γίνονται συχνά τοξικά, διαιωνίζουν τα
στερεότυπα και τις ανισότητες, εγκλωβίζουν τα παιδιά σε μη ρεαλιστικούς ρόλους και
προσδοκίες για την εμφάνιση, τις σχέσεις ή τη θέση τους στη ζωή, μια νέα ηρωίδα έρχεται για να ταράξει τα νερά και να θυμίσει σε αγόρια, κορίτσια αλλά και γονείς πόσο απελευθερωτικό είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Διαβάστε περισσότερα για την πριγκίπισσα Αθηνά στο https://stellakasdagli.com.


Το Singleparent.gr και οι εκδόσεις Πατάκη, χαρίζουν σε 5 τυχερά παιδάκια, το βιβλίο «Πριγκίπισσα Αθηνά. Μα τί κάνουν οι πριγκίπισσες όλη μέρα;» της Στέλλας Κάσδαγλη.

Για να μπεις στη κλήρωση ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

   • Κάνε Like και follow στη σελίδα του Singleparent.gr στο facebook και στο Twitter 
   • Κάνε tag τους φίλους και τις φίλες σου,  κάτω από το ποστ
   • Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι και τις 17/12/2017 και ώρα 23.59 μ. μ.

 • Θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας εφόσον κερδίσετε στον διαγωνισμό μας.
 • Θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή του δώρου σας
 • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Like & share του διαγωνισμού, σου εξασφαλίζουν περισσότερες συμμετοχές.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο ή/ και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/τη νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.
  • Οι νικητές Αττικής παραλαμβάνουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στο κέντρο της Αθήνας. Στους νικητές εκτός Αττικής, το δώρο αποστέλλεται από το δωροθέτη. Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδος.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικότερους όρους συμμετοχής.