Έληξε: Κερδίστε σούπερ σχολικά τετράδια SKAG!

0

skag first contest results 08-09-2015

Νικητές είναι οι: Τριανταφυλλιά Λεμονούδα, Νίνα Καμπούρη, Αναστασία Καρακώτσογλου, Ασπασία Κολυμάνη και Ιωάννης Γιαννάκης. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Έλα να γνωρίσεις τα νέα τετράδια SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ της SKAG!

 photo 110044_SUPER NEW_50F_zpspklapcux.jpg

Όλα τα τετράδια, παράγονται στην Ελλάδα από το 1956 που ιδρύθηκε η εταιρία από το Θεόδωρο Σκαγιά, με αγάπη και πολύ μεράκι. Πολλά σχολεία μας επισκέπτονται στο Κρυονέρι Αττικής για να δουν από κοντά, πώς παράγονται τα τετράδια SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ και τα σχολικά της SKAG.

 photo 241762_Xamogelo_Subject_2015_zpsvw36nlib.jpg
Διάλεξε μέσα από τις σειρές τετραδίων αυτά που σου ταιριάζουν, ανάμεσα στα κλασικά μπλε τετράδια SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ, στα νέα χρωματιστά SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ τετράδια με σχέδια, στα τετράδια Εργασιών Αγγλικών που σου δίνουν την δυνατότητα να σημειώσεις τις εργασίες του φροντιστηρίου, στα τετράδια καρφίτσα και τα θεματικά τετράδια του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ που κατασκευάζει η SKAG και δίνει ένα ποσοστό από τις πωλήσεις τους σαν χρηματική χορηγία προς τον φορέα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Εδώ και 56 χρόνια, η Ελληνική εταιρία SKAG, δημιουργεί προϊόντα για ανθρώπους που μαθαίνουν, εξελίσσονται, εμπνέουν και εμπνέονται. Αν θες να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα της SKAG μην ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/SKAG.GR


Η Ελληνική εταιρία «SKAG» στηρίζει τη μονογονεϊκή οικογένεια και μαζί με το Singleparent.gr, προσφέρουν σε 5 τυχερά παιδάκια από ένα σετ τετραδίων που περιλαμβάνει:

 • 1 Τετράδιο SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ Μπλε 17Χ25 50Φ
 • 1 Τετράδιο Χρωματιστό SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ με σχέδια 17Χ25 50Φ
 • 1 Τετράδιο Εργασιών Αγγλικών 17Χ25
 • 1 Τετράδιο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 17Χ25
 • 1 Θεματικό τετράδιο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 17Χ25

 photo skag gifts_zpscuh5j46l.jpg

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 07/09/2015 και ώρα 23.59 μ.μ, και μπες στη κλήρωση ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο Facebook
β) Κάνε Follow στη σελίδα του Singleparent.gr στο Twitter
γ) Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής.
[contact_form id=1]

και καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας του Singleparent.gr στο facebook και στο twitter , το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσεις και να υποβάλλεις τη φόρμα συμμετοχής.  Προσοχή: Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία δεν θα θεωρούνται έγκυρες.
 • Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει από τον δωροθέτη, σε όλη την Ελλάδα και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους νικητές.
 • Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 07/09/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα γίνει με τη μέθοδο Research Randomizer που επιλέγει τυχαίους αριθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 08/09/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.