Έληξε: 2 τυχερές θα κερδίσουν υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ από το Paula’s Beauty secret

48

 photo paulas beauty results_zpskpuimvwz.jpg
Νικήτριες είναι οι Δήμητρα Παππά και Ιωάννα Καρυπίδου. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!—-

Το Paula’s Beauty Secret  εδώ και 15 χρόνια προσφέρει τις πιο αγαπημένες υπηρεσίες αισθητικής στο Νέο Ψυχικό.

Σήμερα, εξελιγμένο και ανανεωμένο με υψηλές υπηρεσίες ομορφιάς σε προσιτές τιμές, υποδέχεται τις πελάτισσές του για να ενισχύσει τη φυσική τους ομορφιά με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Στο Paula’s Beauty Secret απολαμβάνετε manicure, pedicure, αποτρίχωση προσώπου και σώματος, σχηματισμό φρυδιών, τοποθέτηση βλεφαρίδων καθώς και αισθητική προσώπου.
 photo PAULAS BEAUTY SECRET PHOTO_zps2aotjxjt.jpg
Καινοτομία του χώρου, το μάθημα μακιγιάζ  μιας ώρας που θα αλλάξει τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας και θα αξιοποιήσει τα δικά σας φυσικά «δυνατά σημεία».

Paula’s Beauty Secret
Μολφέτα 4 & Στάη 10 (πλησίον πλ. Αγ. Σοφίας)
Ν. Ψυχικό
Τηλ.: 210-6728268
Web: www.paulasbeautysecret.gr
Facebook: Paula’s Beauty Secret

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας, το Singleparent.gr και το Paula’s Beauty Secret, προσφέρουν σε 2 τυχερές μαμάδες από ένα μανικιούρ-πεντικιούρ.  Αν θες να μπείς στη κλήρωση:
-Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και
-Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου,  μέσω της εφαρμογής Disqus στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Τρίτη 12/05/2015 και ώρα 23:59 μ.μ. (Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό στο Disqus για να υποβάλλεις το σχόλιό σου. Συμπληρώνεις απλώς το ονοματεπώνυμο και το email σου, κάνεις tick στο κουτάκι που λέει «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης» και πατάς το γκρί  βελάκι δεξιά. Η συμμετοχή μέσω υποβολής σχολίου αφορά τον κανονικό σχολιασμό και όχι τον σχολιασμό μέσω social media (facebook, twitter κλπ.)

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες και όροι διαγωνισμού:

 • Λόγω της τοποθεσίας του Paula’s Beauty Secret, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.
 • Η ισχύς χρήσης του δώρου είναι αποκλειστικά μέχρι και τις 31/05/2015 κατόπιν ραντεβού.
 • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να υποβάλλεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος του κειμένου.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του κανονικού σχολιασμού και όχι μέσω facebook, twitter και άλλων λογαριασμών social media.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα δεν θα θεωρηθούν έγκυρα.
 • Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ενός ίδιου χρήστη αφαιρούνται.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τρίτη 12/05/2015 και ώρα 23.59 μ. μ. οπότε και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 13/05/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Το Singleparent.gr, το προσωπικό και οι συνεργάτες του ουδεμία ευθύνη φέρουν για τη ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών από τους δωροθέτες.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής.