Έληξε: Κερδίστε δύο Πασχαλινές λαμπάδες από το Sofan Handmade!

73

sofan results

Από μία Πασχαλινή λαμπάδα-ψαράκι, κερδίζουν οι: Χαρά Ρούσση και Άννα Χατζηγεωργίου.
Συγχαρητήρια στις νικήτριες και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!


Η Σοφία και η Φανή!
Πολλά πραματάκια, περιπλανώμενα στο διαδίκτυο, θα βρουν εδώ τη θέση που τους αξίζει.
Στη «βιτρίνα» του Sofan Handmade, θα δεις ιδέες για να αλλάξεις το μικρόκοσμό σου!

Χειροποίητα φτιαγμένα με αγάπη.
Χειροποίητα φτιαγμένα με κάθε λογής υλικά.
Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες και έργα τέχνης, από τη φαντασία μας ή τις επιθυμίες σου.
Στη συλλογή του Sofan Handmadeθα βρεις κοσμήματα, διακοσμητικά για το σπίτι, δώρα για παιδιά, κούκλες, πίνακες ζωγραφικής,κεντήματα… και όχι μόνο…

Αν φτιάχνεις κι εσύ πραματάκια με τα χεράκια σου, μη διστάσεις να τις το πεις… θα χαρούν να τα φιλοξενήσουν!

Θες να μάθεις περισσότερα για τα κορίτσια του Sofan Handmade; Δες εδώ ενώ εδώ θα βρείς τη νέα τους συλλογή σε Πασχαλινές λαμπάδες που είναι όλες, τέλειες!   Κι αν θες κάτι να τις πείς, στείλε το email σου, στο info@sofan-handmade.gr.
 photo singleparents-fisheastercandlesbysofan1_zpsd0403809.jpg
Η Σοφία και η Φανή, στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν δύο Πασχαλινές λαμπάδες-ψαράκια, σε δύο τυχερά παιδάκια (μία λαμπάδα/παιδάκι). Η διαδικασία συμμετοχής, απλή:

 • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook
 • Γραφτείτε στο newsletter μας, μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρείτε δεξιά και 
 • Αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου

μέχρι και τη Κυριακή 30/03/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. για να μπείτε στη κλήρωση!

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή/και έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με reply to σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα και τη κλήρωση, οπότε θα διαγράφονται.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 30/03/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/03/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Τα δώρα αποστέλλονται από τον δωροθέτη στους νικητές, σε όλη την Ελλάδα!
 • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 5 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.