Έληξε: Κερδίστε δύο Πασχαλινές λαμπάδες από «Τα Καλά ΜΠλεξίματα»

113

kala mpleximata lampades results

mpleximata2
Από μία Πασχαλινή λαμπάδα κερδίζουν οι: Γιάννης Παπαδόπουλος και Ελευθερία Παπαγεωργίου Όλγα Καραγιάννη. (λόγω του ότι η δεύτερη νικήτρια δεν εμφανίστηκε, πραγματοποιήθηκε επαναληπτική κλήρωση). Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Είμαστε η Σοφία και η Χριστίνα, που αγαπάμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το νήμα! Εδώ και δυο χρόνια έχουμε δημιουργήσει στο Ναύπλιο μια μικρή επιχείρηση, Τα Καλά ΜΠλεξίματα.

Αρχικά ασχοληθήκαμε με τις βελόνες πλεξίματος! Όταν τις πιάσαμε στα χέρια μας ένας νέος κόσμος άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά μας!

Το νήμα είναι η πηγή και η έμπνευση μας. Φτιάχνουμε από σκουφάκια, κασκόλ, γάντια, εσάρπες, γιλέκα μέχρι κοσμήματα, δωράκια, μπομπονιέρες, γούρια για τη Καλή Χρονιά και λαμπάδες για το Πάσχα. Για άλλη μια χρονιά φτιάξαμε για εσάς χειροποίητες λαμπάδες από 100% ελληνικό αρωματικό κερί, με χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία, συνδυασμένα με ύφασμα και κορδέλες.Βάζοντας όλη μας την αγάπη, δημιουργήσαμε σχέδια μοναδικά, σε περιορισμένο αριθμό!

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η αγάπη για αυτό που κάνουμε, η ανάγκη να δημιουργήσουμε όμορφα χειροποίητα αντικείμενα και η έμπνευση που αντλούμε από απλά, καθημερινά πράγματα.

Τα Καλά ΜΠλεξίματα είναι πάνω από όλα δημιουργία!

Η Σοφία και η Χριστίνα, στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν μία Πασχαλινή λαμπάδα Barbie και μία Γκαρύ, σε δύο τυχερά παιδάκια (μία λαμπάδα/παιδάκι). Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου, μέχρι και τη Κυριακή 23/03/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. για να μπείτε στη κλήρωση!
 photo lampades_zps91628b36.jpg
Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 23/03/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/03/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Τα δώρα αποστέλλονται από τον δωροθέτη στους νικητές, σε όλη την Ελλάδα!
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 5 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.