Έληξε: Κερδίστε δύο παιχνίδια «Ζωάκια φάρμας με περίφραξη» της σειράς 1.2.3 από τη Playmobil Hellas!

0

Νικήτριες είναι οι: Δέσποινα Ματσκάνη και Φωτεινή Βλάχα


UntitledΜαζί από τα πρώτα του σταθερά βήματα!

Όταν οι γονείς αγοράζουν παιχνίδια, και ειδικά για παιδάκια προσχολικής ηλικίας, ψάχνουν πάντα για αυτά που ενθαρρύνουν τη μάθηση και προάγουν την ανάπτυξη. Η σειρά PLAYMOBIL 1.2.3 είναι ιδανική για αυτό το σκοπό, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδάκια από 18 μηνών.

Τα λαμπερά χρώματα και οι στρογγυλεμένες άκρες της PLAYMOBIL 1.2.3 το κάνουν ιδανικό παιχνίδι για μικρούτσικα χεράκια. Είναι πολύ γερά και δεν περιέχουν καθόλου μικρά κομμάτια, έτσι οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν, μήπως τα μικρούλια τους καταπιούν κατά λάθος κανένα playmobilοκαπέλο! Δεν έχουν αποσπώμενα τμήματα και μπορούν μόνο να γυρίζουν το κεφάλι και να κάθονται.

Untitled2Κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, δεν περιέχουν PVC και είναι BPA Free. Με ανεξίτηλα χρώματα, απόλυτα ασφαλή, χωρίς κοφτερά ή μυτερά άκρα και κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες  Ευρωπαϊκές προδιαγραφές Ασφαλείας. Οι απλές φόρμες και τα ενδιαφέροντα θέματα, ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους. Και το καλύτερο: μπαίνουν στο πλυντήριο!!!

Για τα πρώτα γενέθλια, τη βάπτιση και κάθε άλλη αφορμή για ένα όμορφο δώρο, τα παιχνίδια PLAYMOBIL 1.2.3 είναι μια επιλογή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις των μεγάλων και τις καρδιές των μικρών!

Ακριβώς όπως και στον κόσμο της PLAYMOBIL για παιδιά από 4 ετών και πάνω, οι αξιαγάπητες φιγούρες προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να αναπαραστήσουν καταστάσεις και εμπειρίες της καθημερινότητας τους, προάγοντας την ευαισθησία, τη φαντασία και την αυτοεκτίμηση. Η νηπιακή σειρά της PLAYMOBIL 1.2.3 εμπλουτίζεται με 14 νέους κωδικούς το 2017.

Παιχνίδι και μάθηση παντού!!!

Η δημοφιλής “Φάρμα-Βαλιτσάκι” της PLAYMOBIL 1.2.3 σχεδιάστηκε για να ακολουθεί τους σύγχρονους ρυθμούς της σημερινής οικογένειας. Όταν κλείνει η νέα Φάρμα-Βαλιτσάκι, το περιεχόμενό της μεταφέρεται εύκολα. Τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας τρελαίνονται να ταιριάζουν μεταξύ τους πράγματα – ποια τρυπούλα λοιπόν στη φάρμα ταιριάζει με το άχυρο, το σάκο και το βαρέλι; Λατρεύουν να πειραματίζονται, καθώς μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να ταιριάζουν διαφορετικά σχήματα.

Mαθαίνοντας τον υπέροχο χρωματιστό κόσμο της PLAYMOBIL!

Τα μικρά παιδιά μπορούν να συναντήσουν πολλά διαφορετικά ζώα στα νέα Ζωάκια Φάρμας με περίφραξη και συγχρόνως να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους. Τα οχήματα επίσης είναι τέλεια: Ο Πυροσβέστης με κλιμακοφόρο όχημα, το Τρακτέρ με καρότσα και άλλα οχήματα της PLAYMOBIL 1.2.3 βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Έξι επιπλέον κωδικοί, που ο καθένας περιέχει μια φιγούρα και ένα ζωάκι, όπως ο Θηροφύλακας με τίγρη ή το Κορίτσι με σκυλάκι, είναι ιδανικά μικρά δωράκια για νέους εξερευνητές.

Για παιδιά από 18 μηνών – Η σειρά PLAYMOBIL 1.2.3 κυκλοφορεί σε… κίτρινα κουτιά  το Φεβρουάριο του 2017.


Το Singleparent.gr και η Playmobil Hellas, προσφέρουν σε 2 τυχερά παιδάκια νηπιακής ηλικίας, το παιχνίδι «Ζωάκια φάρμας με περίφραξη» από τη σειρά Playmobil 1.2.3.

playmobil cover

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τη Παρασκευή 17/03/2016 και ώρα 23.59 μ.μ, και μπες στη κλήρωση ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

  • Θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας εφόσον κερδίσετε στον διαγωνισμό μας.
  • Θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή του δώρου σας
  • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Like & share του διαγωνισμού, σου εξασφαλίζουν επιπλέον συμμετοχές.

Kαλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο ή/ και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει.
  • Το δώρο αποστέλλεται από τον δωροθέτη στους νικητές σε όλη την Ελλάδα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέων νικητών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικότερους όρους συμμετοχής.