Έληξε: Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Το λυχνάρι του Αλλαντίν»

3

Update: Επειδή οι συμμετοχές ήταν λιγότερες από τις προσκλήσεις, κερδίζουν όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή. Σας ευχαριστούμε!

Η παράσταση, μας μεταφέρει στην ονειρική Βαγδάτη. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα μας ταξιδεύει στο παλάτι του Σουλτάνου, στην αγορά, στο σπίτι του Αλαντίν, στη μαγική σπηλιά… εκεί όπου ο Αλαντίν θα βρει το λυχνάρι και θα πραγματοποιήσει τις τρεις επιθυμίες του. Μετά από πολλές περιπέτειες και εμπόδια που βάζει ο μάγος Τζαφάρ, ο Αλαντίν θα παντρευτεί την αγαπημένη του Γιασμίν.

Ο αγαθός Σουλτάνος, ο πονηρός Αμπού και το ανατρεπτικό Τζίνι είναι οι ήρωες που θα λατρέψουν τα παιδιά. «Θυμήσου να είσαι ο εαυτός σου» λέει το Τζίνι στον Αλαντίν. «Αν μέσα σου είσαι πρίγκηπας τότε δεν σου χρειάζονται τα πλούτη, η εξουσία και τα παλάτια.»

Μια διαπαιδαγωγική μουσικοχορευτική παράσταση, βασισμένη στο γνωστό παραμύθι  διασκευασμένο από τον συγγραφέα Βασίλη Λαζαρίδη, που αναφέρεται στην αιώνια μάχη του καλού με το κακό, του δίκαιου με το άδικο, της αγάπης με το μίσος καθώς και στη σημασία της συνεργασίας των ανθρώπων που μπορεί να κάνει θαύματα! Ελάτε λοιπόν να ανέβουμε όλοι μαζί στο μαγικό χαλί και να πετάξουμε σε χώρες παραμυθένιες!

Συντελεστές:
Διασκευή: Βασίλης Λαζαρίδης, Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου, Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Χρήστου,  Κουστούμια: Carnival, Σκηνικά: Γιάννης Κοντορούχας, Χορογραφίες: Μαρίνα Μαύρου – Πολλάτου, Βοηθός σκηνοθέτη: Δανάη Γιατρού.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Νίκος Τσεργάς, Μάκης Αρβανιτάκης, Ανδρομάχη Γεωργίου, Ανδρέας Βιτωράτος, Φωτεινή Παπαδάκη, Πέγκυ Χαϊδεμενάτου, Στεφέλενα Κόνιαρη.

Παραστάσεις: Σάββατο στις 16:00

Θέατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού
Ιερά Οδός & Χαλκιδικής 83, Γκάζι

Τιμή εισιτηρίου:8,00€

Κρατήσεις: 2110121686

 photo 11_zps6eff6ce3.jpg

Το Singleparent.gr και η παραγωγή της κυρίας Σοφίας Μαξούρη, χαρίζουν από μια διπλή πρόσκληση σε 8 τυχερά παιδάκια για να παρακολουθήσουν τη παράσταση «Το λυχνάρι του Αλλαντίν» το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στις 16.00 μ.μ.

Για να μπείς στη κλήρωση, δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τη Τετάρτη 28/01/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και
β) Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος του κειμένου (επειδή η μορφή υποβολής σχολίων γίνεται με τη μέθοδο Disqus, δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό στο Disqus. Βάζεις απλώς ονοματεπώνυμο και email, κάνεις tick το κουτάκι που λέει «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης» και πατάς το γκρί  βελάκι δεξιά). Η συμμετοχή μέσω υποβολής σχολίου αφορά τον κανονικό σχολιασμό και όχι τον σχολιασμό μέσω social media (facebook, twitter κλπ.).
*Λόγω της τοποθεσίας του θεάτρου το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε διπλή πρόσκληση ισχύει μόνο για έναν ενήλικο και ένα παιδί και μόνο για τη παράσταση της 31/01/2015.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του κανονικού σχολιασμού και όχι μέσω facebook, twitter και άλλων λογαριασμών social media.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να υποβάλλεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν διπλούς λογαριασμούς στο facebook. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τετάρτη 28/1/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 29/01/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής.