Έληξε: Κερδίστε 5 δωρεάν εισόδους για τη Seferland, τον παιδότοπο του Μάρκου Σεφερλή!

64

seferland results2

Νικητές είναι οι: Ελευθέριος Καραβάς, Ευδοκία Μαστρογιάννη, Νίκη Καβαθούλη, Γιώργος Σημαντηράκης και Ειρήνη Παπανικολάου. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Με χαρά σας καλωσορίσουμε στη Seferland, τον ιδανικό ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό προορισμό για τα μικρά παιδιά και τους μαθητές!  Ένα τεράστιο πειρατικό καράβι με καπετάνιο τον Μάρκο Σεφερλή, μας ταξιδεύει στη δημιουργική απασχόληση, στην ιστορία και τη τέχνη με μία σειρά από δραστηριότητες που φτιάχτηκαν από επαγγελματίες με γνώση, εξειδίκευση και αγάπη για τα παιδιά. Εδώ ξεκινάει κάθε μέρα ένα ταξίδι που όμοιό του δεν θα βρείτε πουθενά!
 photo seferland1_zpsc9bb2500.jpg
Με την είσοδό σας στη Seferland σ’ ένα παραμυθένιο σκηνικό βυθού θα «συναντήσετε»  γοργόνες, κοράλλια, ψάρια και το γιγάντιο χταπόδι, ενώ παράλληλα θα έχετε πρόσβαση σε πολλά εναλλακτικά παιχνίδια. Τα παιδιά διασκεδάζουν χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους. Εξερευνώντας τον βυθό ανακαλύπτουν τις παιχνιδο-κατασκευές (κάστρα ιπποτών, κατασκευές τύπου Lego, puzzle ποικίλων θεμάτων, ξύλινα κουκλόσπιτα) αλλά και την εικαστική γωνιά για ζωγραφική και κατασκευές ώστε μετά, να πάρουν τις δημιουργίες τους στο σπίτι. Εδώ θα βρείτε μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου με δύο τέρματα, ηλεκτρονικά διαδραστικά παιχνίδια, επιτραπέζια αλλά και το ειδικό baby room με αφρώδες πάτωμα και υφασμάτινα παιχνίδια.

Φεύγοντας από το χώρο του βυθού τρυπώνετε στο 1ο όροφο στ’ αμπάρια του πειρατικού μας πλοίου, όπου ανάμεσα στους πειρατές ξεκινάει το ξέφρενο παιχνίδι με κάστρα ιπποτών, ξύλινα κουκλόσπιτα, αυτοκινητόδρομους, ξύλινα σύνεργα μαγειρικής, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κονσόλες wifi και φουσκωτό. Από το ταξίδι μας  δεν θα μπορούσε να λείπει ο προορισμός «γνώση» μέσα από τα βιβλία μας. Στη θεατρική σκηνή σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε παραστάσεις – έκπληξη του «Καπετάνιου Μάρκου»!
 photo seferland5_zps8ee0ee79.jpg
Το μαγευτικό ταξίδι στη Seferland καταλήγει … που αλλού; Μα στην καμπίνα του καπετάνιου, στο 2ο όροφο, εκεί που μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στο χρόνο, μέσα από 11 μακέτες με γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας. Την παρουσίαση των γεγονότων μέσα από ένα μισάωρο ντοκιμαντέρ κάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, o προφέσορας της ιστορίας Dr.Markus-Μάρκος Σεφερλής.

Σε κάθε όροφο της Seferland , βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημά τους την απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες, σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ οι συνοδοί μπορούν να «χαλαρώσουν» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτήριων μας με μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, περιοδικά και παιχνίδια (σκάκι, τάβλι, επιτραπέζια, κλπ) και δωρεάν χρήση Wi Fi Internet.
 photo 5_zpscc75cc13.jpg
Σας περιμένουμε για ατελείωτο παιχνίδι με τις ειδικές & ξεχωριστές δραστηριότητες, που η Seferland έχει δημιουργήσει για τους μικρούς της φίλους.

Ο παιδότοπος «Seferland» του Μάρκου Σεφερλή, στηρίζει τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις-εισόδους, σε 5 τυχερά παιδάκια (μία διπλή πρόσκληση/τυχερό παιδάκι). Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 24/02/2014 και ώρα 23.59 μ.μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!
*Λόγω της τοποθεσίας του παιδότοπου, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.

 photo 31_zps10c0b1c3.jpg

Seferland
Φιλικών 86, Περιστέρι 121 31
Τηλ: 210 574 4577
Web: http://seferland.com.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Seferland?fref=ts

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά έναν ενήλικο και ένα παιδί και ισχύει για ένα μήνα από τη κλήρωση, δηλαδή μέχρι και τις 25/03/2014. 
  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 24/02/2014 και ώρα 23.59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 25/02/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.