Έληξε: Κερδίστε 3 διπλά βραχιολάκια για να δείτε τη Πέππα και να παίξετε στο λούνα παρκ «Τα Αηδονάκια»!

6

 photo klirosi aidonakia peppa 15-05-2015_zpskgipxq8e.jpg
Νικήτριες είναι οι Γεωργία Μυτιληναίου, Αλεξάνδρα Χαλικιά και Μαρία Δημοπούλου. Καλή διασκέδαση!—

Το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» υποδέχεται την καινούργια του φίλη ΠΕΠΠΑ το Γουρουνάκι για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου 2015.

και καλεί τους μικρούς του φίλους  να την γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της!
Επειδή εσείς μας το ζητήσατε, εμείς εξασφαλίσαμε «Παράταση των εμφανίσεων της Πέππα το γουρουνάκι στο Luna ark Αηδονάκια!»

Μετά την τεράστια επιτυχία των πρώτων της επισκέψεων στο αγαπημένο Luna Park της πόλης, η Πέππα το γουρουνάκι θα περιμένει τους μικρούς της φίλους, να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί της, για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο,  στις 16 και 17 Μαΐου!
 photo PPS1_51_05_zpslc0jh1a9.jpg
Ημέρες και ώρες εκδηλώσεων με την ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ
Σάββατο 16 Μαΐου : 12:00 – 20:00
Κυριακή 17 Μαΐου: 12:00 – 20:00
το πρόγραμμα θα ισχύσει εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες

Τώρα που ο καιρός άνοιξε, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, το Λούνα Πάρκ Tα Αηδονάκια, σας περιμένει με περισσότερα από 20 παιχνίδια για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης:
 photo unnamed_zpsfv86cn8q.jpg
Πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα, το πανέμορφο κλασικό Καρουσέλ, το «σπηντάτο» Τρένο, Safari, Σκουλήκι Αλέξανδρος (mini roller-coaster), Wipe Out, Φουσκωτό Κάστρο, Indoor Παιδότοπος (Εσωτερικός), το Ινδιάνικο Ποτάμι Venture River, Τραμπολίνο, Spider, Πύργος Αναρρίχησης, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ψάρεμα, Σκοποβολή, Ιππόδρομος, 7D Cinema και πολλά άλλα.

Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με πολύ παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Εμείς φροντίζουμε κι εσείς… απολαμβάνετε.

Σας περιμένουμε όλους!

Luna Park  Τα Αηδονάκια γιατί …
ΕΔΩ είναι το παιχνίδι!

Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη

Οι τιμές είναι:

All Day Fun Pass 15 ευρώ για όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα συγκρουόμενα καθώς και το 7D Cinema
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 2,5 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 61 96 941

Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο https://www.facebook.com/Aidonakia 

 photo PPS1_51_07_zpsdjhi1cv7.jpg
Το Luna Park «Τα Αηδονάκια» και το Singleparent.gr, χαρίζουν σε τρία τυχερά παιδάκια από ένα διπλό ημερήσιο βραχιόλι για να παίξουν μαζί με τους γονείς τους, στο αγαπημένο λούνα παρκ μικρών και μεγάλων και να δούν από κοντά τη Πέππα το γουρουνάκι, είτε το Σάββατο 15 Μαΐου ή τη  Κυριακή 16 Μαΐου 2015.

Αν θες να μπείς στη κλήρωση και να είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή:
-Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και
-Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου,  στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Πέμπτη 14/05/2015 και ώρα 23:59 μ.μ. και

Καλή επιτυχία!

*Από το δικαίωμα συμμετοχής εξαιρούνται οι νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού.

[highlight]Χρήσιμες πληροφορίες[/highlight]

  • Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και μπορούν να συμμετέχουν/ να παίξουν σε 14 παιχνίδια συνολικά (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν & στα Συγκρουόμενα- τα παιχνίδια αυτά δεν περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι) μια από τις 2 ημέρες, ή το Σάββατο 16/05/2015 ή τη Κυριακή 17/05/2015.
  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να υποβάλλεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος του κειμένου.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του κανονικού σχολιασμού και όχι μέσω facebook, twitter και άλλων λογαριασμών social media.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα δεν θα θεωρηθούν έγκυρα.
  • Κάθε χρήστης  ή οικογένεια έχει ένα δικαίωμα συμμετοχής. Πολλαπλές συμμετοχές θα αφαιρούνται και θα ακυρώνονται συνολικά.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 14/05/2015 και ώρα 23.59 μ. μ. οπότε και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15/05/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής.