Έληξε: Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Μια διαφορετική οικογένεια» από τις εκδόσεις Λιβάνη!

0

diaforetiki oikogeneia livanis 24-08-2015

Νικητές αναδείχθηκαν οι: Γαλάτεια Γερακιανάκη, Αντωνία Ζούρκα και Αντωνία Δαραμούσκα. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

«Μαµά, γιατί ο µπαµπάς δεν µένει πια µαζί µας;»
«Μαµά, εγώ έχω µπαµπά;»
«Είµαστε κανονικά αδέλφια αν έχουµε µόνο τον ίδιο µπαµπά και διαφορετική µαµά;».

Στη σύγχρονη κοινωνία συναντάµε αρκετές διαφορετικές µορφές οικογενειακών σχηµάτων κι αυτό συχνά δηµιουργεί απορίες στα παιδιά.

Το ίδιο συµβαίνει και σε µια µονογονεϊκή οικογένεια δελφινιών που ζει σε έναν υπέροχο ύφαλο. Η µικρή Ντιάνα, που µεγαλώνει τρισευτυχισµένη µε τη µαµά της Τζέµα, µια µέρα θα αναρωτηθεί αν µοιάζει µε τον µπαµπά της, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ.

Είναι η στιγµή που η µαµά δελφίνι θα αποφασίσει να διηγηθεί στην κορούλα της την ιστορία τους. Μια περιήγηση στη γειτονιά τους στον βυθό αλλά και στην κοντινή ακτή, κατά την οποία µαµά και κόρη συναντούν πολλούς διαφορετικούς τύπους οικογένειας, κάνει τη µικρή Ντιάνα να καταλάβει πως αληθινή οικογένεια είναι εκεί όπου υπάρχει απέραντη και ανιδιοτελής αγάπη.

 photo book-590x370_zps335lrhsm.jpg«Μια διαφορετική οικογένεια»
Συγγραφέας: Τζίνα Ξανθάκη
Εκδόσεις: Λιβάνη

Το Singleparent.gr και οι Εκδόσεις «Λιβάνη» χαρίζουν σε 3 τυχερούς/ές από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Μια διαφορετική οικογένεια» της Τζίνας Ξανθάκη.

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τη Κυριακή 23/08/2015 και ώρα 23.59 μ.μ, και μπες στη κλήρωση ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο Facebook
β) Κάνε Follow στη σελίδα του Singleparent.gr στο Twitter
γ) Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής.
[contact_form id=1] και καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας του Singleparent.gr στο facebook και στο twitter , το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσεις και να υποβάλλεις τη φόρμα συμμετοχής.  Προσοχή: Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία δεν θα θεωρούνται έγκυρες.
  • Για τους νικητές της Αθήνας, η παραλαβή πραγματοποιείται από τις εκδόσεις «Λιβάνη» στο κέντρο της Αθήνας (Σόλωνος 98 & Ιπποκράτους-Δευτέρα & Παρασκευή: 9.30-17.00 / Σάββατο: 9.30 -14.00) ενώ για τους νικητές της επαρχίας, το δώρο θα σταλεί από τον δωροθέτη, χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 23/08/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα γίνει με τη μέθοδο Research Randomizer που επιλέγει τυχαίους αριθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/08/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.