Έληξε: Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για το μιούζικαλ «Ξημερώνει Κυριακή»!

80

ximeronei kyriaki
Από μια διπλή πρόσκληση για τη παράσταση της Παρασκευής 04/04 στις 20.30 μ.μ. κερδίζουν οι:
Όλγα Καραγιάννη, Ζωή Γιάγκου, Κατερίνα Παφίλη, Κατερίνα Κωστάκη, Πολυβια Κουτρομάνου, Παναγιώτα Οικονομοπούλου, Λουκία Δήμου, Χρυσάνθη Αγγελάκη, Μαρία Τότσικα, Παναγιώτης Μουρατίδης, Βαρβάρα Μπαλάσογλου, Αντωνία Γκάγκλου, Παρασκευή Ζαφειροπούλου, Ελένη Θεοδώρου, Ελένη Γουρνέλη , Ελένη Παντελίδου, Ιάνθη Κανελλοπούλου, Βαγγέλης Κολιακουδάκης, Γιώργος Καραμιχάλης, Θανάσης Κατσίβελος.
Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Στιγμές και θύμησες του χθες,  καταστάσεις και γεγονότα  που αφορούν και χαρακτηρίζουν απόλυτα το σήμερα,  αναβιώνουν  μέσα από την παράσταση «Ξημερώνει Κυριακή».

Ένα έργο, εμπνευσμένο, από την ιστορία των  πολυτραγουδισμένων  και διαχρονικών επιτυχιών του Μίμη Πλέσσα και  του Λευτέρη Παπαδόπουλου από τον ιστορικό δίσκο « ο Δρόμος ».
 photo photo5_zps5e8a91bd.jpg
Ένα υπέροχο μιούζικαλ,  σε κείμενα Παναγιώτη Μπρατάκου – Μάρως Μπουρδάκου και  σκηνοθεσία  Μάνου Πετούση.

Πάνω από 7000 θεατές τραγούδησαν, συγκινήθηκαν και χειροκρότησαν   τις θρυλικές επιτυχίες των Μίμη Πλέσσα-Λευτέρη Παπαδόπουλου!
 photo photo2_zps5d4d090d.jpg
«Ξημερώνει Κυριακή», «Γέλαγε η Μαρία», «Μέθυσ’απόψε το κορίτσι μου», «Το Άγαλμα», «Πρώτη φορά»..,  είναι ορισμένες από τις 25 μεγάλες επιτυχίες που θα ακουστούν ζωντανά για άλλη μία φορά με ερμηνευτές τον Δημήτρη Μπάση και την Δήμητρα Σταθοπούλου συνοδεία ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη. Η μεγάλη απήχηση του έργου στο κοινό παρατείνει τις παραστάσεις  μέχρι και την Κυριακή των Βαίων.

«Ξημερώνει Κυριακή»
«Θέατρον» Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις (μία διπλή πρόσκληση/τυχερό-ή) για να παρακολουθήσετε το μούζικαλ «Ξημερώνει Κυριακή». Οι προσκλήσεις  αφορούν παραστάσεις που λόγω ασθένειας της κυρίας Φέστα, θα καθοριστούν εφόσον αναρρώσει και πάρουμε το οκ ότι ξεκινάνε ξανά. Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Κυριακή 23/03/2014 και ώρα 23.59 μ.μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!
*Λόγω της τοποθεσίας του θεάτρου, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.
*Η συμμετοχή δεν περιλαμβάνει επιλογή συγκεκριμένης παράστασης, η ανάδειξη θα γίνει τυχαία μέσω κλήρωσης.

 photo photo6_zpsf5be4cfb.jpg
Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά δύο άτομα και κάθε μία ισχύει μόνο για τις παραστάσεις των παραπάνω ημερομηνιών.
  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 23/03/2014  και ώρα 23.59 μ.μ.οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/03/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.