Έληξε: Κερδίστε δύο βιβλία «Το μυστήριο του χαμένου σερβίτσιου» από τις εκδόσεις «Κέδρος»

27

 photo kedrosservitsioresults_zpsb238ce60.jpg
Από ένα βιβλίο «Το μυστήριο του χαμένου σερβίτσιου» κερδίζουν οι Ευαγγελία Σαγιάννη και Ιωσήφ Γρηγορίου.
Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Οι Εκδόσεις «ΚΕΔΡΟΣ», στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν στους αναγνώστες του Singleparent.gr, δύο αντίτυπα του βιβλίου «Οι υποθέσεις του Επιθεωρητή Σπιθαμή και του Πάλι Κάρι: Tο μυστήριο του χαμένου σερβίτσιου», σε δύο τυχερά παιδάκια (ένα αντίτυπο/παιδάκι). Το βιβλίο είναι ιδανικό για παιδάκια που διαβάζουν μόνα τους! Για να μπείτε στη κλήρωση, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

 • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook 
 • Εγγραφείτε στο newsletter μας, μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά του site.
 • Αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου. 

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 31/03/2014 και ώρα 23:59 μ. μ.,  για να μπείτε στη κλήρωση!
*Το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής, καθώς η παραλαβή του γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Οι Εκδόσεις «ΚΕΔΡΟΣ» ιδρύθηκαν το 1954 από το Νίκο και τη Νανά Καλλιανέση.

O εκδοτικός οίκος αποτέλεσε από την ίδρυσή του πόλο έλξης για τους μεγάλους προοδευτικούς συγγραφείς της εποχής, όπως ο Γιάννης Ρίτσος, ο Κώστας Βάρναλης, ο Στρατής Τσίρκας, η Μέλπω Αξιώτη, ο Αντρέας Φραγκιάς, ο Γιώργος Ιωάννου, ο Τάσος Λειβαδίτης, o Άρης Αλεξάνδρου και πολλοί άλλοι.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, ο «ΚΕΔΡΟΣ» καθιερώθηκε ως ένας δυναμικά εξελισσόμενος πνευματικός οργανισμός. Επέκτεινε τη θέση του στο χώρο της ελληνικής λογοτεχνίας με συγγραφείς όπως η Διδώ Σωτηρίου, ο Μένης Κουμανταρέας, η Μάρω Δούκα, ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, ο Αλέξανδρος Κοτζιάς, ο Γιώργος Χειμωνάς, ο Νίκος Θέμελης.
kedros

Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στο παιδικό βιβλίο, αποκτώντας σημαντική θέση και στην παιδική λογοτεχνία με τα βιβλία της Σοφίας Ζαραμπούκα, της Άλκης Ζέη, του Ευγένιου Τριβιζά, της Κίρας Σίνου, του Αλέξη Κυριτσόπουλου, της Ευγενίας Φακίνου, της Μαρούλας Κλιάφα, της Ζωής Βαλάση και πολλών άλλων.

Από το 1985 νέοι ιδιοκτήτες είναι ο Ευάγγελος Παπαθανασόπουλος και η Κάτια Λεμπέση, οι οποίοι επέκτειναν το εκδοτικό πρόγραμμα του οίκου με νέες σειρές και συγγραφείς σύγχρονης ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας.

Σήμερα οι Εκδόσεις «ΚΕΔΡΟΣ» συνεχίζουν την εκδοτική τους δραστηριότητα έχοντας δύο βασικούς στόχους: να φέρουν κοντά στους νέους αναγνώστες τους κλασικούς συγγραφείς του δυναμικού τους, που αποτελούν και τη λογοτεχνική ιστορία αυτού του τόπου, και να αναδείξουν τις σύγχρονες συγγραφικές πένες που θα αποτελέσουν τους σπουδαίους συγγραφείς του Αύριο.

 photo EPITHEORHTHS_SPITHAMH_1_zps560089a7.jpg

Περίληψη
Ο επιθεωρητής Σπιθαμής, διάσημος ντετέκτιβ σε όλο τον κόσμο για τις ικανότητές του και την αγάπη του για τις ομελέτες, εργάζεται στο Τμήμα Παράξενων, Μυστήριων και Σούπερ Δύσκολων Υποθέσεων.
Η μέρα αυτή ξεκίνησε άσχημα για τον επιθεωρητή Σπιθαμή. Δε φτάνει που τον διέκοψαν ενώ έτρωγε, τώρα πρέπει να συνεργαστεί με έναν νέο και άπειρο αστυνομικό, τον Κινέζο Πα Λι Κάρι. Η πρώτη τους υπόθεση δεν αργεί: κάποιος έκλεψε από το σπίτι ενός εκατομμυριούχου το πολύτιμο σερβίτσιο του φαγητού, αλλά – τι παράξενο! – όχι τα ακόμη πιο πολύτιμα μαχαιροπίρουνα. Αναζητώντας τη λύση αυτού του μυστηρίου, ο επιθεωρητής Σπιθαμής ίσως ανακαλύψει, εκτός από τον κλέφτη, και έναν άξιο βοηθό.

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με reply to σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 31/03/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 01/04/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Η παραλαβή θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «ΚΕΔΡΟΣ» στο κέντρο της Αθήνας, ως εκ τούτου τα δώρα αφορούν μόνο κατοίκους Αττικής.
 • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.