Έληξε: Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο παρακαλώ;»

0

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις (μία διπλή πρόσκληση/τυχερό-ή) για να παρακολουθήσετε τη παράσταση «Από πού πάνε για το κάστρο παρακαλώ;», το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 17.00 μ.μ. 

Για να μπείτε στη κλήρωση, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

 • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook 
 • Εγγραφείτε στο newsletter μας, μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά του site.
 • Αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου. 

μέχρι και τη Τετάρτη 02/04/2014 και ώρα 23:59 μ.μ. Καλή επιτυχία!

*Λόγω της τοποθεσίας του θεάτρου, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.

Η Ομάδα «Θέατρο Ρετρό» αφού ταξίδεψε με την παράσταση «Από που πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», στη Νορβηγία, τη γενέτειρα χώρα του μύθου στον οποίο βασίζεται το έργο, επιστρέφει για 3η σαιζόν στο Θέατρο «Εν Αθήναις»,κάτω από τη σκηνοθετική ματιά της Μάρθας Κλουκίνα. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2013, το έργο παρουσιάστηκε στα παιδιά του Ελληνόφωνου σχολείου Νορβηγίας στο Όσλο.

Στο έργο διαδραματίζεται η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ έναν μυστηριώδη λευκό αρκούδο που μιλάει, και μια φτωχή κοπέλα που τον ακολουθεί στο πλούσιο κάστρο του, με αντάλλαγμα τη σωτηρία απ’ την πείνα της φτωχής οικογένειας της.

Τα πράγματα όμως στη ζωή – όπως και στο παραμύθι μας – δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται και σύντομα το κορίτσι ανακαλύπτει ότι ο λευκός αρκούδος, έχει ένα μυστικό όπου εκείνη θα πρέπει να αποδεχτεί και να ζήσει με αυτό γιατί αλλιώς θα πάθουν και οι δύο μεγάλο κακό.

Ένα δώρο της μητέρας της, όμως, που θέλει να την προστατεύσει θα την οδηγήσει στο να κάνει ένα λάθος, τις συνέπειες του οποίου θα πρέπει να δείτε την παράσταση μας για ν’ ανακαλύψετε.

Μια παράσταση που μιλά για την δύναμη της αγάπης, της εμπιστοσύνης, τη σημασία της συγχώρεσης και των επιλογών στη ζωή, καθώς και το πλήθος των δοκιμασιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν δύο νέοι τη σήμερον -και την τότε- ημέρα μέχρι να κατορθώσουν να είναι ουσιαστικά μαζί και να κατακτήσουν το δικό τους «…και ζήσαν αυτοί καλύτερα».

Θέατρο ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, 
Ιάκχου 19,, πλησίον μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, Γκάζι , 
Κρατήσεις : 6983-434636.

Συγγραφή-Διασκευή Κειμένου: Μαργαρίτα Κυραγιάννη
Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Μάρθα Κλουκίνα
Πότε: Κάθε Σάββατο στις 17.00.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά.
Ηλικίες: από 4-12 ετών.

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά έναν ενήλικο και ένα παιδί και κάθε μία ισχύει μόνο για τη παράσταση της 05/04/2014 και ώρα 17.00 μ.μ.
 • Από το δικαίωμα συμμετοχής, εξαιρούνται οι νικητές του αντίστοιχου προηγούμενου διαγωνισμού.
 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή/και έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με reply to σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τετάρτη 02/04/2014  και ώρα 23.59 μ.μ.οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 03/04/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.