Έληξε: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Ο Ψαράς και η ψυχή του»

9

Λόγω χαμηλότερων συμμετοχών από τον αριθμό των προσκλήσεων, στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, κερδίζουν όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή. Τη παράσταση των 11:00 τη Κυριακή 23/03 θα παρακολουθήσουν οι Κατερίνα Λιβαθινού, Μαρία Πανταζίδου, Άσπα Ρέσκου και Ειρήνη Βολοσυράκη ενώ στη παράσταση των 15.00 τη Κυριακή 23/03, θα παρακολουθήσουν οι Αντριάννα Κικιού, Πηγή Δρακοπούλου και Γεώργιος Πολυχρονάκης. Σας ευχαριστούμε πολύ! 

Η Καλλιτεχνική εταιρεία ‘’ΠΑΡΩΝ’’ παρουσιάζει για 1η χρονιά το κλασικό αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο ΨΑΡΑΣ & Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ «, σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία Μιχάλη Κουκουλομμάτη στο Θέατρο“ΑΡΓΩ”

Δύο διαφορετικοί κόσμοι…. Η στεριά, του νεαρού ψαρά Αργύρη… και ο βυθός, της όμορφης γοργόνας Ιρίνα… Δύο κόσμοι, που θα τους ενώσει η δύναμη της πραγματικής αγάπης.
 photo OmicronPsialpharho3AC0sigmafampetaPsiupsilonchi3AE0tauomicronupsilon3_zpsf7773a5f.jpg
«Τραγούδησε μου, το πιο όμορφο τραγούδι σου» είπε ο ψαράς!

«Είσαι σίγουρος; Όποιος ακούσει το τραγούδι μου, δεν με ξεχνά ποτέ…» απάντησε η γοργόνα!

Ένα μαγικό ταξίδι σε ένα από τα πιο τρυφερά παραμύθια του κόσμου.
Μια ιστορία, ύμνος στη δύναμη της αγάπης, της φιλίας, της ισότητας, που τονίζει την σημασία της καλλιέργειας του εσωτερικού μας κόσμου και της ψυχής μας.
Ένα έργο, γεμάτο μουσική, χορό, προβολές, διαδραστικά στοιχεία, που προωθεί σημαντικές αξίες.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μορφή μιούζικαλ.

Ελάτε να κολυμπήσουμε μαζί, στα μαγικά νερά της φαντασίας !!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Θεατρική απόδοση – Σκηνοθεσία:Μιχάλης Κουκουλομμάτης

Σκηνικά – Κοστούμια:Δέσποινα Βολίδη

Μουσική –Ενορχήστρωση:Δαμιανός Πάντας

Χορογραφίες: Αλέξανδρος Κουζίτσκιν

Προβολές -3D artwork: Φώτης Σπυρόπουλος

Βοηθός χορογράφου:​ Διονύσης Δημητρακόπουλος

Φωτογραφίες: Μαρία Βάλλα

Βοηθός σκηνοθέτη: Μάγδα Φράγκου​

Παίζουν : Γιώργος Μπανταδάκης, Μαρία Βλαχοδημήτρη, Διονύσης Κλάδης, Έλενα Μιχαλάκη, Διονύσης Δημητρακόπουλος, Μαριάννα Μαυριανού.

ΘΕΑΤΡΟ “ ΑΡΓΩ”
Ελευσίνιων 15 (στάση μετρό Μεταξουργείο), Μεταξουργείο
Τηλ.: 210 5201684– 5

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :
Έναρξη 3 Νοεμβρίου  2013 έως Κυριακή των Βαΐων
Δευτέρα  έως  Παρασκευή  για σχολεία τηλ. Επικοινωνίας : 2109953522 & 6937099784.
Κυριακή (για το κοινό) 11:00  & 15:00
Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ (γενική είσοδος)
Εκπτωτικά προγράμματα για ανέργους & πολυμελής οικογένειες.
Διάρκεια 90’ λεπτά

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις (μία διπλή πρόσκληση/τυχερό-ή) για να παρακολουθήσετε τη παράσταση «Ο Ψαράς κι η ψυχή του». Οι 5 διπλές αφορούν τη παράσταση της Κυριακής 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. ενώ οι άλλες 5 διπλές τη παράσταση της ίδιας μέρας και ώρα 15.00 μ.μ. Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Πέμπτη 20/03/2014 και ώρα 23:59 μ.μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!
*Λόγω της τοποθεσίας του θεάτρου, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.
*Η συμμετοχή δεν περιλαμβάνει επιλογή συγκεκριμένης παράστασης, η ανάδειξη θα γίνει τυχαία μέσω κλήρωσης.

 photo OmicronPsialpharho3AC0sigmafampetaPsiupsilonchi3AE0tauomicronupsilon2_zps7a32dd52.jpg
Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά έναν ενήλικο και ένα παιδί και κάθε μία ισχύει μόνο για τις παραστάσεις των παραπάνω ημερομηνιών.
  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 20/03/2014  και ώρα 23.59 μ.μ.οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 21/03/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.