Έληξε: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τους Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά στην Αθήνα

0

Νικητές αναδείχθηκαν οι:
Εύη Μιχάλα
Χριστίνα Κικιώνη
Αντωνία Αλιφέρη
Γερασιμούλα Κοσμίδη
Χρήστος Δερδενές
Μάριος Αντωνίου
Σταύρος Χαλάτσης
Ιωάννης Ρουσινός
Ελένη Μουράτογλου
Γιώργος Παναγιωτόπουλος


Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τους «Μυστικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά» στην Αθήνα, το πιο συναρπαστικό διαδραστικό πάρκο της Ελλάδας!

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, και μετά τη τεράστια επιτυχία στη Θεσσαλονίκη που ήταν για μήνες sold out, η Helexpo της Αθήνας ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με ένα φαντασμαγορικό θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», θα αποκαλύψουν προς το παρόν ένα μικρό μόνο μέρος από τα σπαρταριστά μυστικά τους, προτού κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν την εντατική προετοιμασία του πρωτότυπου αυτού θεματικού πάρκου και την αγωνία της δημιουργίας ενός μαγικού σύμπαντος.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα , τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι.

Περιμένουμε τον αγαπημένο μας Παραμυθά με χαρά και στην Αθήνα

Δείτε περισσότερα στη σελίδα τους στο facebook
https://www.facebook.com/mystikoikosmoitriviza/


Το Singleparent.gr χαρίζει σε 10 τυχερά παιδάκια από μία διπλή πρόσκληση για να επισκεφθούν τους Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά, στη Helexpo στο Μαρούσι, τη περίοδο 3 Νοεμβρίου 2017-3 Φεβρουαρίου 2018.

Αν θες να μπεις στη κλήρωση, ακολούθησε τις εξής απλές οδηγίες:

 • Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο facebook
 • Κάνε tag τους φίλους και τις φίλες σου, κάτω από αυτό το post
 • Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι και τη Κυριακή 17/09/2017 και ώρα 23.59 μ. μ.
 • Θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας εφόσον κερδίσετε στο διαγωνισμό μας.
 • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Like & share του διαγωνισμού, σου εξασφαλίζουν επιπλέον συμμετοχές.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο ή/ και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει.
 • Η χρήση του δώρου πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στην είσοδο του χώρου όπου θα υπάρχουν τα ονόματα των νικητών.
 • Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέων νικητών.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικότερους όρους συμμετοχής.