Έληξε: Κερδίστε 5 δωροεπιταγές από το «Welovesupermarket», συνολικής αξίας 100 ευρώ!

9

Αποτελέσματα 01/10/2013
 photo welovesupermarketresults_zps68445aef.jpg

Νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

  • Κατερίνα
  • Τασούλης
  • Στυλιανή Παπαντωνοπούλου
  • Μαίρη
  • Ράνια

Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Τον Ιούνιο του 2013, η οικογένεια των καταστημάτων «WeLove» , έχοντας ήδη στο ενεργητικό της  τα πολύ γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα «Welovetoys.gr» και «Welovebabies.gr», απέκτησε και το νεότερο μέλος της,  τo «Welovesupermarket.gr» δίνοντας έμφαση στα προϊόντα καθημερινής χρήσης που όλοι μας χρειαζόμαστε.

Μοναδικό όραμα της οικογένειας των καταστημάτων «WeLove», να προσφέρει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εξυπηρέτησης και αγοραστικής εμπειρίας στους πελάτες της ενώ σκοπός της είναι η κατ’ οίκον παράδοση των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και εντός 24 ωρών ενώ από όπου κι αν τηλεφωνήσετε, σας παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική επικοινωνία.

Το δικαίωμα δωρεάν επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος έως και 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, η δωρεάν χρέωση μεταφορικών με αγορές 59€ και άνω, η υπενθύμιση γενεθλίων και γιορτών, η διαδραστική βοήθεια εύρεσης δώρου, η μόνιμη έκπτωση 10% στους τρίτεκνους και πολύτεκνους γονείς για να ανταπεξέλθουν στους… αυξημένους προϋπολογισμούς και άλλα πολλά που θα ακολουθήσουν, είναι μόνο η αρχή των υπηρεσιών που μπορείτε να απολαύσετε στα καταστήματα «WeLove». Ειδικά στο «Welovesupermarket.gr», μεταξύ άλλων, θα βρείτε είδη προσωπικής περιποίησης, οικιακής χρήσης καθώς και βρεφικές τροφές και πάνες, σχολικά είδη, τρόφιμα και πολλά άλλα προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

H εταιρία «WeLove», στηρίζει τις μονογονεϊκές οικογένειες και προσφέρει 5 δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100 ευρώ σε 5 τυχερές μονογονεϊκές οικογένειες (μία δωροεπιταγή των 20 ευρώ/οικογένεια) για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα «Welovesupermarket.gr».

Για να μπείτε στην κλήρωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

-να επισκεφθείτε το «Welovesupermarket.gr» και να αντιγράψετε (copy) τη διεύθυνση οποιασδήποτε σελίδας του
-να κάνετε επικόλληση (paste) το συγκεκριμένο url, σε σχόλιο που θα αφήσετε στο παρόν κείμενο του διαγωνισμού  (όχι στο facebook ή σε άλλο άρθρο του Singleparent.gr)

Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχετε προηγουμένως κάνει Like στη σελίδα μας στο facebook. 

Καλή σας επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιό σας κάνοντας επικόλληση (paste) το url οποιασδήποτε σελίδας του «Welovesupermarket.gr».
-Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 30/09/2013 και ώρα 00:00 οπότε και μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας στο παρόν κείμενο και να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
-Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 01/10/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Μετά την κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την γνωστοποίηση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
-Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 15 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
-Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στους όρους συμμετοχής.