Έληξε: Κερδίστε δύο δωροεπιταγές, συνολικής αξίας 100 ευρώ από το Toys.gr!

27
Το Toys.gr για τα παιχνίδια που προσφέρει και θα διατεθούν σε κλήρωση.

 photo toysgrresults_zpsda03af87.jpg

Από μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ για αγορές από το Toys.gr κερδίζουν οι:
Μαρία Αποστολοπούλου και Αντωνία Μάλλιαρη.

Κορίτσια συγχαρητήρια, σε λίγο θα λάβετε email μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Σκοπός της εταιρείας Toys.gr, ήταν και συνεχίζει να είναι, η αναλυτικότερη ενημέρωση και η ευκολότερη πρόσβαση στον «κόσμο του ποιοτικού παιδικού παιχνιδιού και επίπλου», στους Έλληνες κάθε γωνιάς της υπέροχης χώρας μας.

Απαράβατος όρος της εταιρείας Toys.gr, στη πολύχρονη πορεία της, είναι να διατηρεί μία συλλογή προσεκτικά  επιλεγμένων προϊόντων, με κύριο χαρακτηριστικό τους την ποιότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό. Έτσι, σήμερα, βρίσκεται στη  ευχάριστη θέση να διατηρεί περισσότερα από 5500 προϊόντα σε κάθε κατηγορία που αφορά το παιδικό παιχνίδι και έπιπλο, έχοντας σε άμεση διαθεσιμότητα σε μία ημέρα, πάνω από το 85% των προϊόντων που διατηρεί.
 photo toysgr2_zpsda998c01.jpg
Οι εταιρείες των οποίων τα προϊόντα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα αποτελούν την «αφρόκρεμα¨ των εργοστασίων ποιοτικού παιδικού παιχνιδιού παγκοσμίως  (εταιρείες όπως Haba, Sigikid, Djeco, Pin Toys κ.α). Παράλληλα εκατοντάδες από τα προϊόντα που θα βρείτε είναι βραβευμένα για την ποιότητα, τον σχεδιασμό καθώς και την εκπαιδευτική τους αξία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα  μουσεία παιδικού παιχνιδιού του κόσμου.

 photo toysgr3_zps48cebdbf.jpg

Όραμα της εταιρείας, αποτελεί, η διασφάλιση αμέτρητων ωρών παιδικού παιχνιδιού, με ασφάλεια και συνέπεια τόσο ως προς τα παιδιά και το κοινωνικό σύνολο, όσο και προς τη φύση. Έτσι, η Toys.gr φροντίζει, οι εταιρείες που αντιπροσωπεύει να διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας αλλά να σέβονται και το περιβάλλον (χρησιμοποιώντας ξυλεία που προέρχεται από ανακυκλώσιμα δάση και διατηρώντας εγκαταστάσεις με αξιοποίηση  εναλλακτικών μορφών ενέργειας).

Η εταιρία Toys.gr στηρίζει τους μονογονείς και προσφέρει δύο δωροεπιταγές* συνολικής αξίας 100 ευρώ σε δύο τυχερές μονογονεϊκές οικογένειες (μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ/οικογένεια), για αγορές από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Παιχνίδι» στο τέλος αυτού του κειμένου, μέχρι και τη Δευτέρα 21/10/2013 και ώρα 00.00 μ. για να μπείτε στη κλήρωση!
*Κάθε δωροεπιταγή πρέπει να εξαργυρωθεί μέχρι και τις 31/12/2013.

Καλή σας επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Παιχνίδι», στο τέλος αυτού του κειμένου.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 21/10/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 22/10/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
-Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 15 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
-Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους όρους συμμετοχής.