Έληξε: Κερδίστε 3 γυναικεία χτενίσματα από τα κομμωτήρια «MS» Γαλατσίου!

8

 photo msresults_zps41ad1d38.jpg

Νικήτριες είναι οι: Ζωή Γιάννου, Αγγελική Τζαβάρα και Λιάνα Στεφανοπούλου
Κορίτσια συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

To πρώτο κομμωτήριο MS ιδρύθηκε το 1985 στην Αγία Παρασκευή. Σήμερα υπάρχουν έντεκα καταστήματα σε επιλεγμένα σημεία της Αττικής με την επωνυμία MS. Είναι σύγχρονα καταστήματα που εστιάζουν στην κατασκευή του χώρου για την άνεση εργαζομένων και πελατών. Στην αλυσίδα MS απασχολούνται σήμερα 180 εργαζόμενοι.

Φιλοσοφία των MS

Καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας για τα MS είναι οι συνεργάτες, οι οποίοι επιλέγονται πολύ προσεκτικά και εκπαιδεύονται συνεχώς. Ευχαριστημένοι συνεργάτες σημαίνει Ευχαριστημένοι πελάτες.
Στα κομμωτήρια MS ο πελάτης αντιμετωπίζεται σαν ένας πολύ δικός τους άνθρωπος. Σκοπός η ικανοποίηση του πελάτη και όχι μόνο το οικονομικό κέρδος. Για τους πελάτες χρησιμοποιούνται τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς.

Στόχος μας: Η παροχή υπηρεσιών ομορφιάς υψηλού επιπέδου.
Για την επίτευξη του στόχου χρειάζονται τρία πράγματα: 1)Εκπαίδευση 2)Εκπαίδευση 3)Εκπαίδευση.

Το Singleparent.gr γιορτάζει τους δύο πρώτους μήνες λειτουργίας του και μαζί με τα κομμωτήρια MS Γαλατσίου, προσφέρουν 3 πρωινά χτενίσματα σε 3 τυχερές μονομαμάδες (ένα χτένισμα/τυχερή).
*Κάθε χτένισμα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και μέχρι τις 15/11/2013 στο κομμωτήριο MS Γαλατσίου, Λ. Ομορφοκκλησιάς 42, τηλ: 210 2913957, 210 2913478

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο σας με τη λέξη «Χτένισμα» στο τέλος αυτού του κειμένου-και όχι στο facebook-μέχρι και τη Κυριακή 03/11/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση!

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Χτένισμα», στο τέλος αυτού του κειμένου.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 03/11/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 04/11/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
Τα κομμωτήρια «MS» Γαλατσίου βρίσκονται στην Αττική ωστόσο αν κάποιος αναγνώστης είναι κάτοικος περιφέρειας αλλά μπορεί να προσέλθει στην Αθήνα, βεβαίως και μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ώστε σε περίπτωση που κερδίσει να χρησιμοποιήσει το δώρο του.
-Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Newsletter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ