Έληξε: Κερδίστε μία τούρτα 15 ατόμων, από το Mary’s Lab!

26

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ροξάνα.
marys lab results

 

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια στη νικήτρια, καλοφάγωτη η τουρτίτσα της Μαίρης και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το Singleparent.gr κλείνει τον πρώτο του μήνα και σε συνεργασία με το αγαπημένο γλυκατζίδικο Mary’s Lab σας κερνάει μία τούρτα 15 ατόμων σε όποιο σχέδιο και όποια γεύση θέλετε, για αγοράκι ή κοριτσάκι.

Δηλώστε συμμετοχή  μέχρι και την Κυριακή 06/10/2013 κάνοντας «Like» στη σελίδα του Mary’s Lab στο facebook  και αφήνοντας το σχόλιό σας με τη λέξη «Τούρτα», στο τέλος αυτού του κειμένου για να μπείτε στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 07/10/2013. Το όνομα του/της νικητή/νικήτριας θα ανακοινωθεί εδώ αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook ενώ ο/η νικητής/νικήτρια, θα ενημερωθεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσει.

 photo maryslab3_zps293945da.jpg


Στο Mary’s Lab εκτός από τούρτες, θα βρείτε cookies, cakepops, cupcakes, μπισκότα και μπουφέδες γλυκών για γενέθλια, βάπτιση και γάμο σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και όλα φτιαγμένα με αγάπη και γλύκα από τη Μαιρούλα!

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας του Mary’s Lab στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιό σας, με τη λέξη «Τούρτα«, στο τέλος αυτού του κειμένου.
-Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 06/10/2013 και ώρα 00:00 οπότε και μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας στο παρόν κείμενο και να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
-Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 07/10/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
Η παραλαβή του δώρου θα γίνει από τον χώρο του Mary’s Lab στην Αττική και κατόπιν συνεννοήσεως με την ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου.
-Μετά την κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για τη γνωστοποίηση των στοιχείων του/της.
-Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 15 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/ας.
-Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στους όρους συμμετοχής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Newsletter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ