Έληξε: Κερδίστε μαθήματα χορού για παιδιά 4-5 ετών, από τη Dance Station!

0

Η «Dance Station» είναι μια φιλόδοξη σχολή χορού στα Πετράλωνα, Αττικής. Η ιδιοκτήτρια της σχολής και οι έμπειροι δάσκαλοί της έχουν ως κύριο στόχο να διδάξουν χορό και ταυτόχρονα να κάνουν τους μαθητές να νιώθουν καλά με αυτό που κάνουν! Στη σχολή «Dance Station» , διδάσκονται όλοι οι Ευρωπαικοί και Λάτιν χοροί, καθώς και Χιπ Χοπ, Breakin’, Zumba, Oriental και Ελληνικοί. Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες και επίπεδα και τα μαθήματα χωρίζονται σε ατομικά και ομαδικά.

Τα junior τμήματα απευθύνονται σε παιδάκια ηλικίας 4-5 χρονών και πραγματοποιούνται δύο φορές τη βδομάδα. Την μία ώρα το μάθημα κάλλιστα μπορεί να ονομαστεί μουσικοκινητική αγωγή και περιλαμβάνει παιδικά τραγούδια και παιχνίδια ενώ την δεύτερη ώρα της βδομάδας διδάσκονται απλά βήματα χορού που τα παιδάκια μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν. Η σχολή χορού «Dance Station»  βρίσκεται δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ των Πετραλώνων (όπως κατεβαίνει ο συρμός από Κηφισιά προς Πειραιά) για να κάνετε κι εσείς μια στάση στο χορό!

 photo paidiko1_zps09e2e53e.jpg

Η σχολή «Dance Station» στηρίζει τη μονογονεϊκή οικογένεια και σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Singleparent.gr, προσφέρει* 2 δωρεάν μηνιαίες συνδρομές για μαθήματα χορού για παιδιά 4-5 ετών (μία μηνιαία συνδρομή /τυχερό-ή). Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Χορός» στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 18/11/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!

*Τα μαθήματα γίνονται Πέμπτη 18:00-19:00 και Σάββατο 12:00-13:00.
*Οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να παρακολουθούν και τις δύο ώρες της εβδομάδας χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό.
*Η συμμετοχή στα μαθήματα μετά τη λήξη της μηνιαίας συνδρομής, δεν είναι υποχρεωτική.

Dance Station
Θεσσαλονίκης 170 & Υλλεών (Είσοδος από Θεσσαλονίκης)
Κάτω Πετράλωνα, Αθήνα Τ.Κ: 11853
Τηλ: 2103479770
Web: www.dancestation.gr 

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Χορός», στο τέλος αυτού του κειμένου.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 18/11/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 19/11/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
-Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
-Λόγω του ότι το «Dance Station»  βρίσκεται στην Αττική, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν.
-Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
-Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.