Άκυρος: Κερδίστε ένα παιδικό χαλί από τα καταστήματα «Περράκης»!

1

Η εταιρία «Αφοί Χ.&Γ. Περράκης Ο.Ε.»  ιδρύθηκε το 1974 από το Χρήστο Περράκη στην Αθήνα και 6 χρόνια αργότερα άνοιξε το δεύτερο κατάστημά της στα Χανιά, σε συνεργασία με τον Γεώργιο Περράκη ,οπότε και ξεκίνησε η πορεία της.

Σήμερα τα καταστήματα μοκέτας και χαλιού “Περράκης”, ακολουθώντας πιστά την παράδοση που τα έφερε ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών, συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, με  ιδιόκτητα σημεία λιανικής πώλησης στα Χανιά και σε Αθήνα, και κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσα στις επιχειρήσεις του κλάδου ,αποτελώντας πρότυπο συνεργασίας και ανάπτυξης. Συνεργάζονται με εταιρείες σε όλη την Ελλάδα για λιανικό και για χονδρικό εμπόριο χαλιών, μοκέτας και υλικών συσκευασίας ενώ βασικό προϊόν της εταιρίας, είναι το χαλί και οι πρωτοποριακοί τύποι που εισάγουν οι οποίοι καλύπτουν όλες τις τάσεις διακόσμησης ,ακόμη και για τα πιο απαιτητικά γούστα.

Πρωταρχικός στόχος της είναι η ικανοποίηση των πελατών της και γι αυτό επιλέγουν τις μεγαλύτερες εταιρίες από χώρες με παράδοση στα χαλιά, όπως η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ινδία, η Τουρκία, η Μολδαβία και η Βουλγαρία.

Στην ιστοσελίδα http://perrakiscarpets.gr/ θα βρείς και ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείς να «χαζέψεις» υπέροχες μοκέτες και χαλιά και να παραγγείλεις online ενώ μπορείς να τους ακολουθήσεις και στη σελίδα τους, στο facebook https://www.facebook.com/perrakiscarpets.gr.  

 photo perrakis xali_zpsvz5d2yof.jpgΤο Singleparent.gr και τα καταστήματα μοκέτας και χαλιού “Περράκης”, προσφέρουν το εικονιζόμενο παιδικό χαλί «Φριζέ» αξίας 110 ευρώ και διαστάσεων 1,60 x 2,50 cm προκειμένου να ζεστάνουν το δωμάτιο ενός τυχερού παιδιού.

Το συγκεκριμένο χαλί μπορείς να δείς εδώ ενώ αν θες να μπείς στη κλήρωση για να το κερδίσεις:

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τη Τετάρτη 11/11/2015 και ώρα 23.59 μ.μ, και μπες στη κλήρωση ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο Facebook
β) Κάνε Follow στη σελίδα του Singleparent.gr στο Facebook
γ) Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής.
[contact_form id=1]

και καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας του Singleparent.gr στο facebook και στο twitter, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσεις και να υποβάλλεις τη φόρμα συμμετοχής.  Προσοχή: Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία δεν θα θεωρούνται έγκυρες.
  • Αν ο/η νικητής/τρια είναι από Αττική ή από Χανιά, θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα. Αν ο/η νικητής/τρια είναι από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, η αποστολή θα γίνει από τον δωροθέτη χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τετάρτη 11/11/2015 και ώρα 23.59 μ.μ.  οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα γίνει με τη μέθοδο Research Randomizer που επιλέγει τυχαίους αριθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 12/11/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής.