Έληξε: Κερδίστε δύο παιδικές Αποκριάτικες στολές από το Apokriatika.gr

187

Apokriatika.gr results Febr.2014

apokriatikagr defteri klirosi
Οι τυχερές είναι οι: Στέλλα Παστού Μαργαρίτα Δελόγλου και Χριστίνα Αλεξίου (λόγω μή πλήρωσης των προϋποθέσεων η συμμετοχή μίας από τις αρχικές νικήτριες ακυρώνεται και κατόπιν δεύτερης κλήρωσης αναδεικνύεται νικήτρια η Μαργαρίτα Δελόγλου)

Συγχαρητήρια στις νικήτριες και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το Apokriatika.gr είναι αγαπημένο κατάστημα με αποκριάτικες, Χριστουγεννιάτικες και παραδοσιακές στολές, χιλιάδες είδη μεταμφίεσης, όλα διαθέσιμα όλο το έτος και σε σούπερ τιμές. Το πιο βασικό είναι ότι όλες τους οι στολές είναι Ελληνικής κατασκευής!

Στο Apokriatika.gr  μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις γνωστές πιστωτικές κάρτες, με PayPal αλλά και με αντικαταβολή, δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310 631-204 χωρίς έξτρα χρέωση από οτι στο ηλεκτρονικό κατάστημα ενώ διαθέτουν υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης πελάτη (skype) ακόμη και βραδινές ώρες!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα εξυπηρετεί 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, και Κυριακές και Αργίες και σας στέλνουν τη παραγγελία σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα τους υποδείξετε!

 photo egiisi_zps1a7cb2f8.png

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω της ACS Courier ασφαλή και γρήγορα, ή μπορείτε να την παραλάβετε από το κατάστημά τους στη Θεσσαλονίκη (Μυκηνών 4 – Συκεές).

Είναι 100% Ελληνική βιοτεχνία και μπορεί να εγγυηθεί ότι έχει όχι μόνο τις ποιοτικότερες στολές, αλλά και τις φτηνότερες τιμές της αγοράς,. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Apokriatika.gr είναι η ηλεκτρονική ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας χωρίς περαιτέρω ενοχλητικά διαφημιστικά email ενώ αν η ιδέα σας δεν υπάρχει πουθενά, αναλαμβάνει να φτιάξει εκείνο τις στολές που θα του υποδείξετε φτιαγμένες πάνω στις δικές σας ανάγκες!

Το Apokriatika.gr στηρίζει τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρει δύο αποκριάτικες στολές («Ρομπέν των Δασών» για αγοράκι ή «Πριγκήπισσα Sissy» για κοριτσάκι) σε δύο τυχερά παιδάκια (μία αποκριάτικη στολή/τυχερό-ή) ηλικίας 4 ή 6 ετών.

 photo 3099_zps9770b79a.jpg
 photo 3116_zps43a2eecb.jpg

Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 10/02/2014 και ώρα 23:59 μ. μ.,  για να μπείτε στη κλήρωση!

Apokriatika.gr
Μυκηνών 4, Συκεές Θεσσαλονίκη
Τηλ: 231 063 1204
Web: http://www.apokriatika.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Apokriatika

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 10/02/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 11/02/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Τα δώρα θα αποσταλούν από το Apokriatika.gr  με δικά του έξοδα, για όλη την Ελλάδα!
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 5 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.