Έληξε: Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

183

attiko parko
Νικητές είναι οι: Δουράλης Φώτιος και Σία Σαράντου.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

 

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί έναν μοναδικό ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά, αλλά και για όλες τις ηλικίες!

Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, σε μια έκταση 200 στρεμμάτων, θα θαυμάσετε 2.000 ζώα από 5 ηπείρους, όπως λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες, τίγρεις, αρκούδες, πιγκουίνους, παπαγάλους, δελφίνια και πολλά άλλα, και θα μάθετε πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για την ζωή και τις συνήθειές τους.
 photo DSC_5682mp_zpsb309a1c3.jpg

Μην χάσετε την ελεύθερη πτήση αρπακτικών πουλιών, και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θαλάσσιων θηλαστικών.
Θα βρείτε παιδική χαρά, μαγαζί με σουβενίρ, καφετέρια και 3 χώρους πικνίκ.
365 μέρες το χρόνο, από τις 09:00 π.μ. έως την δύση του ηλίου.
 photo Pantheraleobleyenberghi1_zps1ab9fe56.jpg
Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στηρίζει τη μονογονεϊκή οικογένεια και αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Singleparent.gr χαρίζει δύο διπλές προσκλήσεις  (κάθε διπλή πρόσκληση αφορά 1 ενήλικο εισιτήριο αξίας 15 ευρώ και σε 1 παιδικό για ηλικίες 3-12 ετών αξίας 11 ευρώ) για την είσοδό σας στο πάρκο. Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 17/02/2014 και ώρα 23:59 μ. μ.,  για να μπείτε στη κλήρωση!
 photo sphensicusdemersus_zps0f5c6842.jpg
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Θέση Υαλού – Σπάτα
Τηλ: 2106634724
Web: www.atticapark.com
Facebook: www.facebook.com/AtticaZoologicalPark

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά σε 1 ενήλικο εισιτήριο αξίας 15 ευρώ και σε 1 παιδικό για ηλικίες 3-12 ετών αξίας 11 ευρώ ενώ δεν περιλαμβάνει είσοδο για τις εκπαιδευτικές παρουσιάσεις των θαλάσσιων θηλαστικών.
  • Η ισχύς κάθε εισιτηρίου είναι μέχρι 3 μήνες από την ημερομηνία της κλήρωσης, δηλαδή μέχρι και τις 18/05/2014. 
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 17/02/2014 και ώρα 23:59 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 18/02/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.