Έληξε: Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για να παίξετε στο Athens Holiday Park!

12

athens holiday park 23-07-2015

Νικητές είναι οι:
Μαρία Μαρκάκη
Ιωάννα Στεφανοπούλου
Μαρια Λιάκου
Γεωργία Δανιγγέλη
Ευαγγελία Φούντα
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλή διασκέδαση!


 

Το Luna Park «Τα Αηδονάκια» και το Singleparent.gr, χαρίζουν σε 5 τυχερά παιδάκια από ένα διπλό ημερήσιο βραχιόλι για να παίξουν μαζί με τους γονείς τους, στο Athens Holiday Park, το Σάββατο 25 Ιουλίου ή τη  Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.

Αν θες να μπείς στη κλήρωση και να είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή:
-Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και
-Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου,  στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Πέμπτη 23/07/2015 και ώρα 20.00 μ.μ. και

Καλή επιτυχία!

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Αττικής αλλά και όσοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πάρκο. Εξαιρούνται οι νικητές των αντίστοιχων προηγούμενων διαγωνισμών.

[highlight]Χρήσιμες πληροφορίες[/highlight]

  • Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και μπορούν να συμμετέχουν/ να παίξουν σε 14 παιχνίδια συνολικά (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν, 7D Cinema & στα Συγκρουόμενα- τα παιχνίδια αυτά δεν περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι) μια από τις 2 ημέρες, είτε το Σάββατο 25/07/2015 ή τη Κυριακή 26/07/2015.
  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να υποβάλλεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος του κειμένου.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του κανονικού σχολιασμού και όχι μέσω facebook, twitter και άλλων λογαριασμών social media.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα δεν θα θεωρηθούν έγκυρα.
  • Κάθε χρήστης  ή οικογένεια έχει ένα δικαίωμα συμμετοχής. Πολλαπλές συμμετοχές θα αφαιρούνται και θα ακυρώνονται συνολικά.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 23/07/2015 και ώρα 20.00 μ. μ. οπότε και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 23/07/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής. 

 photo 1_zps1xr8dcte.jpgAthens Holiday Park στα Αηδονάκια
13 Ιουνίου – 13 Σεπτεμβρίου
Καθημερινά!
Καλοκαίριασε και το πιο τρελό δροσερό και κεφάτο summer –in-the-city θεματικό πάρκο, επιστρέφει, μαζί με το καλοκαίρι! Φέτος το Athens Holiday Park και το Luna Park Τα Αηδονάκια ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν τον Θαλασσόκοσμο!

Όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, βάζουμε πλώρη για το Athens Holiday Park στα Αηδονάκια!

To Athens Holiday Park, που όλοι αγαπήσαμε,  επιστρέφει «δριμύτερο» και μετά από δύο χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στο MEC Παιανίας, φιλοξενείται για πρώτη φορά στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι.

Τα Αηδονάκια «βάζουν τα καλοκαιρινά τους» ανακαινίζονται, ανανεώνονται, αλλάζουν σκηνικό, προσθέτουν δράσεις, κατασκευές και παιχνίδια με καλοκαιρινό θέμα και από 13 Ιουνίου έως 13 Σεπτεμβρίου μας περιμένουν όλους καθημερινά για ασταμάτητες βουτιές στην διασκέδαση!

Το φαντασμαγορικό Καράβι των Πειρατών, πρωτότυπα – θεματοποιημένα φουσκωτά βυθού, πισίνες με βαρκάκια, θαλασσοτσουλήθρες, μασκότ αγαπημένων ηρώων, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego, και μια έκπληξη … Τη ζωντανή e-ξενάγηση από το μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, μας περιμένουν να παίξουμε και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργούμε το μεγαλύτερο Πειρατικό Καράβι σε θεματικό πάρκο. Το τρελοκάραβο των Πειρατών είναι μια τεράστια κατασκευή που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

 photo 5_zpsfbflgofm.jpgΑπίστευτα εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, η Δελφινοτσουλήθρα, το Καρχαριάκι, η Ψαροτσουλήθρα υπόσχονται ασταμάτητες γλίστρες και απίθανες βουτιές σε χιλιάδες, πολύχρωμα μπαλάκια! Ατέλειωτα μακροβούτια στο γέλιο και στη χαρά για τους μικρούς μας φίλους!

Από τις 13 Ιουνίου ένα «ζωντανό» παράθυρο του Ενυδρείου Κρήτης ανοίγει στην Αθήνα!

 photo 6_zpsvcvyj85a.jpgΤο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια συνεργάζεται με το Cretaquarium, το μοναδικό ενυδρείο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο της Ανατολικής Μεσογείου, ώστε οι μικροί μας φίλοι να έχουν την ευκαιρία μιας μοναδικής εκπαιδευτικής e-ξενάγησης. Έχουμε στήσει κάμερες, οθόνες, και με το διαδίκτυο στις …υπηρεσίες μας καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ζωντανή ξενάγηση στο Ενυδρείο Κρήτης με ζωντανή σύνδεση (real time)!

Τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον απίθανο κόσμο του βυθού και να επιλύσουν άμεσα τις απορίες τους, ακριβώς όπως θα γινόταν και σε μία επιτόπια ξενάγηση. Μια μοναδική εμπειρία που δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους  που θα βρίσκονται στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια να ταξιδέψουν στον θαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου και του CRETAquarium μέσω webcam.

Μια «ζωντανή» βουτιά στο Ενυδρείο Κρήτης!
Η φαντασία και η δημιουργικότητα σε άλλη διάσταση!

Brick Wiz – Τουβλάκια Lego
Φέτος το καλοκαίρι στο Luna Park Τα Αηδονάκια, τα τουβλάκια LEGO έχουν την τιμητική τους. Ο Brick Wiz, LEGO Serious PlayFacilitator θα δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό χώρο όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα πέρα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση με χιλιάδες τουβλάκια, να συμμετάσχουν σε ένα από τα μοναδικά εργαστήρια δημιουργικότητας και τρισδιάστατης αντίληψης με τουβλάκια LEGO

Στo 7D Cinema τα πάντα «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια σου! Φέτος το καλοκαίρι, το 7D Cinema θα παρουσιάσει απίθανες ταινίες με θέμα τον βυθό που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη.

 photo 7_zpsqivqaahz.jpgΈνα ολοκαίνουργιο παιχνίδι κάνει την εμφάνισή του στα Αηδονάκια: O Χρυσοθήρας! Νιώθεις τυχερός; Έ τότε πάρε μέρος στους μεγάλους διαγωνισμούς και κέρδισε απίθανα δώρα! Οπλισμένος με ένα κόσκινο και με σύμμαχο τη τύχη βρες τον χαμένο θησαυρό, κοσκινίζοντας!

Φέτος το καλοκαίρι οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν από κοντά με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες του Nickelodeon: Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια βάζουν τα βατραχοπέδιλά τους και θα βρεθούν αρκετά Σαββατοκύριακα στο Athens Holiday στα Αηδονάκια, για να τους γνωρίσουμε από κοντά και να φωτογραφηθούμε μαζί τους!

 photo 9_zpslyj5dpfm.jpgΕπίσης πισίνες με βαρκάκια, pedalboats αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια μας περιμένουν στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια: Πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα, το πανέμορφο κλασικό Καρουσέλ, το «σπηντάτο» παιδικό τρενάκι, Safari, Σκουλήκι Αλέξανδρος (mini roller-coaster), Αυτοκινητόδρομος, Φουσκωτό Κάστρο, Indoor Παιδότοπος (Εσωτερικός), το Ινδιάνικο Ποτάμι «Venture River», Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Ψάρεμα, Σκοποβολή, Ιππόδρομος, και πολλά άλλα.

 photo 10_zpsx21lxwgj.jpgΘαλασσοτρελαθείτε στο Athens Holiday Park ΜΟΝΟ στα Αηδονάκια! Μην ψαρώνετε! Και το καλοκαίρι στα Αηδονάκια είναι το παιχνίδι!
Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με πολύ παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Εμείς φροντίζουμε κι εσείς… απολαμβάνετε.

Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη
All Day Fun Pass 15 ευρώ για 20 παιχνίδια εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα συγκρουόμενα καθώς και το 7D Cinema
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 2,5 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
Στη επίσκεψη έκπτωση 5 ευρώ

Athens Holiday Park μόνο στα Aηδονάκια!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 61 96 941
Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο https://www.facebook.com/Aidonakia

Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι στεγάζεται σε χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει δωρεάν παρκινγκ
Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)