Έληξε: Κερδίστε 5 αντικουνουπικά σετ Picksan ιδανικά για το παιδικό δωμάτιο!

0

picksan results July 2015

Νικητές κατόπιν κλήρωσης αναδείχθηκαν οι:
Παρασκευή Μερεντίτη
Κατερίνα Δόμπρου
Αντώνης Βλαχόπουλος
Ελένη Καραμπούλη
Ευαγγελία Κουκουνάκη.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλό καλοκαίρι!


 

 photo A4 PICKSAN 1_zpsnn5w31xp.jpgΜια ασφαλής εναλλακτική λύση για τα υγρά, τις ταμπλέτες και τα σπιράλ είναι το Picksan Απωθητικό Κουτί για τα Κουνούπια που απομακρύνει τα κουνούπια από δωμάτια, σκηνές και οχήματα και είναι κατάλληλο και για τις διακοπές αλλά εξαιρετικό για χρήση σε παιδικό δωμάτιο ενώ είναι απόλυτα φυσικό.

Τα προϊόντα Picksan έχουν δημιουργηθεί από τον Καθηγητή Mehlhorn.

Ο καθ. Mehlhorn, του Πανεπιστημίου του Ντισελντόρφ είναι ο σπουδαιότερος και πιο γνωστός Γερμανός Ζωολόγος και Παρασιτολόγος. Ανάμεσα σε 80 διαφορετικά φυσικά συστατικά, διέκρινε τα πιο δραστικά. Τα συστατικά αυτά πέρασαν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά τέστ, ανάλογα με αυτά που περιέχουν DEET (διαιθυλομετατολουαμίδη).

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,
Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216
elovari@elovari.gr
www.elovari.gr
www.facebook.com/elovari.gr

H αγαπημένη μας εταιρία «Ελοβάρη Αγγέλικα Α.Ε.» και το Singleparent.gr, χαρίζουν σε 5 τυχερούς/ές από ένα αντικουνουπικό σετ «Picksan» (αντικουνουπικό σπρέι και αντικουνουπικό κουτί).

Για να μπείς στη κλήρωση, ακολούθησε τις εξής απλές οδηγίες:

[contact_form id=1]

μέχρι και τη Τρίτη 21/07/2015 και ώρα 23.59 μ. μ. Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας του Singleparent.gr στο facebook  , το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσεις και να υποβάλλεις τη φόρμα συμμετοχής. Προσοχή: Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία δεν θα θεωρούνται έγκυρες.
  • Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει από τον δωροθέτη, σε όλη την Ελλάδα και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους νικητές.
  • Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τρίτη 21/07/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα γίνει με τη μέθοδο Research Randomizer που επιλέγει τυχαίους αριθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 22/07/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.