Έληξε: Κερδίστε 3 ημερήσια βραχιολάκια για να παίξετε σε 16 παιχνίδια στο Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια»

17

aidonakia results 2
Νικητές είναι οι: Μαρίνα Τριανταφύλλου, Γεωργία Πιερρακάκου και Αντώνης Οικονομίδης. Καλή διασκέδαση και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» και το Singleparent.gr χαρίζουν σε τρία τυχερά παιδάκια από ένα ημερήσιο βραχιόλι για να παίξουν σε 16 παιχνίδια, από τη Παρασκευή 16/05/2014 μέχρι και τη Παρασκευή 23/05/2014.

Για να μπείτε στη κλήρωση, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τη Πέμπτη 15/05/2014 και ώρα 23.59 μ.μ. ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook
β) Εγγραφείτε στο newsletter μας μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά του site και
γ) Αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
*Λόγω της τοποθεσίας του Λούνα Πάρκ, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής ενώ από τα παιχνίδια που εξαιρούνται από τη δωρεάν συμμετοχή, είναι όσα κερδίζουν δώρα, δηλαδή η σκοποβολή, το Ψάρεμα, ο Ιππόδρομος, ο Κλόουν και τα Συγκρουόμενα).
*Από το δικαίωμα συμμετοχής εξαιρούνται οι νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε ημερήσιο βραχιόλι ισχύει αυστηρά για ένα παιδί και για συμμετοχή στα 16 παιχνίδια του λούνα πάρκ «Τα Αηδονάκια» αυστηρά για το χρονικό διάστημα από 16/05/2014-23/05/2014 και εξαιρουμένων των παιχνιδιών που κερδίζουν δώρα, δηλαδή η σκοποβολή, το Ψάρεμα, ο Ιππόδρομος, ο Κλόουν και τα Συγκρουόμενα.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 15/05/2014 και ώρα 23:59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 16/05/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.

Άνοιξη, καιρός για Αηδονάκια!

Το αγαπημένο Λούνα Παρκ μικρών και μεγάλων, Aνοιξιάτικο, ανανεωμένο και πολύχρωμο, μας περιμένει για ατελείωτο παιχνίδι!
 photo aidonakia1_zps69902b08.jpg

20 διαφορετικά παιχνίδια + 2 καινούργια παιχνίδια: μοναδική πίστα Roller Skate και το ανατρεπτικό Wipe Out!

 photo aidonakia3_zps694c4e0b.jpg
Τώρα που ο καιρός άνοιξε, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, ο μαγευτικός κόσμος του Λούνα Πάρκ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, περιμένει τους  φίλους του, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια μας, ειδικότερα τις γιορτινές μέρες!

 photo aidonakia4_zps11fa132e.jpg
Τώρα που ο καιρός άνοιξε, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, ο μαγευτικός κόσμος του Λούνα Πάρκ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, περιμένει τους  φίλους του, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια μας!

Χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς και ατελείωτης διασκέδασης με μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια», με 20 διαφορετικά παιχνίδια και 2 καινούργια παιχνίδια: τη μοναδική πίστα Roller Skate και το ανατρεπτικό Wipe Out!

Wipe Out
 photo aidonakia5_zpsb49bfdf1.jpg
Ένας ολοκαίνουργιος, ανατρεπτικός και μοναδικός στίβος Wipe out βρίσκεται εδώ στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ και προκαλεί τους μικρούς του φίλους σε μια μάχη μέχρι τέλους! Μπες με τους φίλους σου στο στίβο μάχης, μείνε όρθιος, πέρασε όλες τις δοκιμασίες και απέδειξε ποιος είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο ικανός από όλους. Θα τα καταφέρεις;

Πίστα «Roller Skate»
Είσαι καλός στην ισορροπία; Περηφανεύεσαι για τις επιδώσεις σου στα πατίνια; Τότε σε προσκαλούμε και σε προκαλούμε να αποδείξεις τις ικανότητες στη μεγάλη πίστα Rollers, που μόλις εγκαταστήσαμε στα ΑΗΔΟΝΙΑΚΙΑ! Ήρθε ο καιρός για απίθανες βόλτες στην ολοκαίνουργια πίστα Rollers Skate της πόλης!

Και ακόμα: Μαγευτικές βόλτες στα δύο Carousel, το πανέμορφο κλασσικό αλλά και το πιο μοντέρνο, που είναι εμπνευσμένο από τους αγαπημένους ήρωες του Μίκυ. Μυστηριώδες ταξίδι μέσα στοΙνδιάνικο Ποτάμι, κλασικά παιχνίδια όπως τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και η Πανοραμική Ρόδα. Τολμηρές διαδρομές τρυπώνοντας στο τεράστιο κόκκινο μήλο παρέα με το σκανταλιάρικο Σκουλήκι «Αλέξανδρο» και μεγάλη τσουλήθρα για «σπηντάτες» καταβάσεις!

Το χώρο συμπληρώνουν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όπως ο Πύργος Αναρρίχησης, το Super Τραμπολίνο, η Αράχνη «Spider» και πολλά ακόμα παιχνίδια ικανότητας με μοναδικά έπαθλα και πολύ δράση!

Ακόμα επωφεληθείτε από την Super Προσφορά!

50% έκπτωση στην αγορά ημερήσιου βραχιολιού στη δεύτερη επίσκεψη σας προσφορά η οποία ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια (επί της οδού Διονύσου 155 & Ανδρέα Παπανδρέου).

Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από τις 23 Σεπτεμβρίου 1981. Η πολυετής συνεχής παρουσία, η εμπειρία, η άρτια οργάνωση του χώρου και των παιχνιδιών, το φιλικό περιβάλλον, η ποιότητα υπηρεσιών αλλά και η δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί παράδοση γύρω από το όνομα Τα Αηδονάκια, που είναι ταυτόσημο με τον όρο Luna Park και μεγαλώνει χρόνια και χρόνια τώρα … Χαρούμενα Παιδιά!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας κατά την περίοδο του Πάσχα
Καθημερινές: 11:00 – 23:00
Σαββάτο-Κυριακή:10:00 – 24:00

Λούνα Παρκ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ»
Διονύσου 155 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Κόμβος Κηφισίας & Αττικής Οδού Έξοδος 11
τηλ.: 210 6198 274
Web: www.aidonakia.gr