Έληξε: Κερδίστε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Επισκεπτήριο τέλος» από τις εκδόσεις «Λιβάνη»

154

livanis episkeptirio telos results

Livais results 2 episkeptirio telos

Νικητές είναι οι: Πέννυ Τόλη, Γιώργος Κάλπης, Ρεββέκα Κόσκερα.
Λόγω του ότι η νικήτρια Ρεββέκα Κόσκερα δεν ανταποκρίθηκε, το τρίτο βιβλίο κερδίζει η Ειρήνη Γκοδοσίδου.
Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Ο  Εκδοτικός οργανισμός «Λιβάνη» ιδρύθηκε το 1972 με την επωνυμία «Νέα Σύνορα Ε.Π.Ε.» ενώ το 1993 πήρε το όνομα που διατηρεί μέχρι και σήμερα και τον έκανε περισσότερο γνωστό στο ευρύ κοινό.  Από τις αρχές του 1994 ο Εκδοτικός οργανισμός «Λιβάνη» αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των εργασιών της προεκτύπωσης εντός της εταιρείας, προκειμένου να καθετοποιήσει το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την έκδοση ενός βιβλίου.

Το 1995 ο Εκδοτικός οργανισμός «Λιβάνη» δημιούργησε το τμήμα των ηλεκτρονικών εκδόσεων. Στόχος του ΕΟΛ ήταν η διείσδυση στην αγορά των νέων τεχνολογιών. Τα CD-ROM, τα CD-I και το Internet αποτέλεσαν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΕΟΛ που είχε στην κατοχή του υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Το τμήμα ηλεκτρονικών εκδόσεων συμμετέχει σε μοντέρνα ερευνητικά προγράμματα για την ανάπτυξη μεθόδων εκπαίδευσης με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και έχει στελεχωθεί πλήρως με ανθρώπους ειδικευμένους στις διάφορες εργασίες που απαιτούνται. Προγραμματιστές, γραφίστες, 3D animators, σεναριογράφοι και μελετητές, συνεργάζονται αρμονικά προκειμένου να φέρουν σε πέρας το έργο τους.

O Εκδοτικός οργανισμός «Λιβάνη»παράλληλα με κάθε επιχειρηματική του δραστηριότητα συμμετέχει σε έργα για την κοινωνία με πολιτιστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Χορηγεί θεατρικές, χορευτικές, μουσικές ομάδες, εξοπλίζει με βιβλία σχολικές βιβλιοθήκες και εκπολιτιστικούς συλλόγους και ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές της χώρας. Ευαισθητοποιείται στην ανάγκη των αναγνωστών που έχουν έντονο κοινωνικό προβληματισμό και έχει δημιουργήσει ειδική σειρά βιβλίων που όχι μόνο ενημερώνουν αλλά και δίνουν στον αναγνώστη ικανότητα και τα εργαλεία για την περαιτέρω έρευνα. Και όπως αναφέρουν και στην ιστοσελίδα τους, moto τους είναι το «Οι άνθρωποι σταματάνε να σκέφτονται όταν σταματάνε να διαβάζουν».

Οι Εκδόσεις «Λιβάνη», στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν στους αναγνώστες του Singleparent.gr, τρία αντίτυπα (ένα αντίτυπο/τυχερό-ή) του βιβλίου «Επισκεπτήριο τέλος» της δικηγόρου και συγγραφέως κυρίας Νίνας Τζέλη.

 photo episkeptiriotelos_zps73e66c5c.jpg

Η λέξη «φυλακή» έχει κατάληξη ήτα.
Το φωνήεν της απώλειας.
Πράγµατι η φυλακή είναι ήττα, κανένας δεν κέρδισε εκεί κι όσοι βρεθήκαν στον κόρφο της ήταν χαµένοι.
Πώς φτάνουν να εγκληµατούν τα παιδιά; Σε τι φταίνε οι µεγάλοι; Ποιοι τα προδίδουν;
Ποιοι εµφανίζονται διπρόσωποι απέναντί τους;
Ποιοι τα εκµεταλλεύονται και πώς;
Ή πώς ερωτεύονται τα ίδια;
Πώς βλέπουν τη ζωή;
Τι έµαθα τελικά;
Δεν έχω απαντήσεις για τον έξω κόσµο, προσπάθησα να καταγράψω ό,τι έζησα. Πολλά κατάλαβα, ας καταλάβουν κι οι άλλοι. Δεν κατονοµάζω τους φταίχτες, τους έχεις ήδη µπροστά σου, όταν είσαι κι εσύ ο ίδιος ένας από αυτούς.
Δε χρειάζεται να δώσω ονόµατα, είναι γνωστά, όλοι ξέρουν…

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 13/01/2014 και ώρα 23:59 μ. μ.,  για να μπείτε στη κλήρωση!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 13/01/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 14/01/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Για κατοίκους Αττικής η παραλαβή θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Λιβάνη» στο κέντρο της Αθήνας και για κατοίκους επαρχίας, το δώρο θα αποστέλλεται από το δωροθέτη, στο νικητή.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.