Έληξε: Κερδίστε δύο παιχνίδια «Little Tikes», από τη «Giochi Preziosi Hellas»!

22

 photo giochipreziosiresults_zpsecf0eb2b.jpg

Νικήτριες είναι η Χριστίνα Καρμανιόλα που κερδίζει την αεροπορική βάση με πολλά αξεσουάρ και η Μαρία Κορνελάκη, που κερδίζει το ποδοκίνητο σπορ αμαξάκι.
Συγχαρητήρια, σας ευχόμαστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με τα παιδιά και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!
Η Little Tikes είναι Αμερικανική εταιρεία, ιδιαιτέρως γνωστή παγκοσμίως, με πείρα 40 ετών στη δημιουργία παιχνιδιών εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου που διακρίνονται για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητά τους.

Τα παιχνίδια Little Tikes προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, απελευθέρωσης, αυτοσχεδιασμού και δημιουργίας μέσα και έξω από το σπίτι. Παράλληλα, βοηθούν σημαντικά στην ανάπτυξη των αισθήσεων, αλλά και στη νοητική και κινητική εξέλιξη των παιδιών, ενώ είναι κατασκευασμένα με κύριο γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα που απαιτούν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους.

Τα βρεφικά & προσχολικά προϊόντα χαρακτηρίζονται από:

  • Ειδικά σχεδιασμένες, στρογγυλές γωνίες και μαλακές λαβές.
  • Μαλακά πλήκτρα
  • Ευχάριστούς χαρακτήρες & έντονα χρώματα
  • Πιστοποιημένα υλικά

Αντίστοιχα, τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου διακρίνονται για:

  • Την ασφάλειά τους, αφού είναι φτιαγμένα από ειδικό πλαστικό καλούπι με διπλά τοιχώματα που δεν επιτρέπει τον τραυματισμό των παιδιών.
  • Την ανθεκτικότητά τους, αφού παραμένουν αναλλοίωτα ακόμα κι αν παραμένουν εκτεθειμένα σε εξωτερικούς χώρους.
  • Τα άριστης ποιότητας χρώματά τους που δεν ξεθωριάζουν, καθώς προστατεύονται από ειδικά αντηλιακά φίλτρα στο πλαστικό.

Η Giochi Preziosi Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος των παιχνιδιών Little Tikes στην Ελλάδα, στηρίζει τους μονογονείς και προσφέρει 2 μοναδικά δώρα Little Tikes, αξίας 40€ το καθένα, σε 2 τυχερές, μονογονεϊκές οικογένειες (ένα παιχνίδι, ανά οικογένεια).

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιό σας με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Παιχνίδι» στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι τη Δευτέρα 14/10/2013 και ώρα 00.00 μ. και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε ένα τεράστιο σετ παιχνιδιού «Αεροπορική Βάση» με πολλά αξεσουάρ (κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών)  ή ένα ποδοκίνητο «Σπορ Αμαξάκι» για διασκεδαστικές βόλτες μέσα και έξω από το σπίτι (κατάλληλο για παιδιά από 1 – 3 ετών).

 photo aeroporikivasi_zps237548e8.jpg
«Αεροπορική Βάση» με πολλά αξεσουάρ (κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών)
 photo podokinitoamaxaki_zps423227e8.jpg
Ποδοκίνητο «Σπορ Αμαξάκι» για διασκεδαστικές βόλτες μέσα και έξω από το σπίτι (κατάλληλο για παιδιά από 1 – 3 ετών).

Καλή σας επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιό σας με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Παιχνίδι», στο τέλος αυτού του κειμένου.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 14/10/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας, ή συμμετοχές που δεν συμφωνούν με τους όρους του διαγωνισμού, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 15/10/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Μετά την κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την γνωστοποίηση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
-Τα έξοδα αποστολής των συγκεκριμένων δώρων στους νικητές-όπου και αν αυτοί διαμένουν, εντός Ελλάδος-βαρύνουν τη «Giochi Preziosi Hellas».
-Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου δώρου. Η συμμετοχή σας μπαίνει σε κλήρωση για όλα τα δώρα.
-Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
-Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους όρους συμμετοχής.