Έληξε: Κέρδισε ένα καλοκαιρινό κολιέ από «Τα καλά ΜΠλεξίματα»

58

 photo koliempleximata_zps7534a388.jpg
Ένα καλοκαιρινό κολιέ από «Τα καλά ΜΠλεξίματα», κερδίζει η Φιλένα Καραμιχάλη.
Συγχαρητήρια στη νικήτρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Είμαστε η Σοφία και η Χριστίνα, που αγαπούν οτιδήποτε έχει να κάνει με το νήμα! Εδώ και δυο χρόνια έχουμε δημιουργήσει στο Ναύπλιο μια μικρή επιχείρηση, Τα Καλά ΜΠλεξίματα.

Αρχικά ασχοληθήκαμε με τις βελόνες πλεξίματος! Όταν τις πιάσαμε στα χέρια μας ένας νέος κόσμος άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά μας!

Το νήμα είναι η πηγή και η έμπνευση μας. Φτιάχνουμε από σκουφάκια, κασκόλ, γάντια, εσάρπες, γιλέκα μέχρι κοσμήματα, δωράκια, μπομπονιέρες, γούρια για τη Καλή Χρονιά και λαμπάδες για το Πάσχα. Για άλλη μια χρονιά φτιάξαμε για εσάς χειροποίητες λαμπάδες από 100% ελληνικό αρωματικό κερί, με χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία, συνδυασμένα με ύφασμα και κορδέλες.Βάζοντας όλη μας την αγάπη, δημιουργήσαμε σχέδια μοναδικά, σε περιορισμένο αριθμό!

Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η αγάπη για αυτό που κάνουμε, η ανάγκη να δημιουργήσουμε όμορφα χειροποίητα αντικείμενα και η έμπνευση που αντλούμε από απλά, καθημερινά πράγματα.

Τα Καλά ΜΠλεξίματα είναι πάνω από όλα δημιουργία!

Η Σοφία και η Χριστίνα, στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν ένα καλοκαιρινό κολιέ από βαμβακερό νήμα. Για να μπείτε στη κλήρωση, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

  • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook
  • Εγγραφείτε στο newsletter μας, μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά του site
  • Αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου 

μέχρι και τη Κυριακή 06/04/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. Καλή επιτυχία!

 photo 1920296_613154602103176_1638759708_n_zps1541f9c3.jpg

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή/και έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 06/04/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 07/04/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Το δώρο θα σταλεί από τον δωροθέτη στο/στη νικητή/τρια, σε όλη την Ελλάδα!
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια, δεν ανταποκριθεί εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.