Έληξε: Κέρδισε δύο Πασχαλινές λαμπάδες από το «Synchronia»

72

synchronia results April 2014
Από μία Πασχαλινή λαμπάδα κερδίζουν οι Στυλιανή Μαλίτη και Δήμητρα Διαμαντούλη.
Συγχαρητήρια στις νικήτριες, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλές γιορτές!

Το «Synchronia« ιδρύθηκε το 2001 για να προσφέρει παιχνίδια, δώρα, βρεφικά είδη, γούρια, μπομπονιέρες γάμου βάπτισης, προσκλητήρια, Πασχαλινές λαμπάδες, εποχιακά και είδη διακόσμησης. Χειροποίητες, πασχαλινές λαμπάδες στολισμένες με απίθανα διακοσμητικά που θα κρατήσετε. Ξύλινα vintage αντικείμενα, πορσελάνινα στοιχεία, χειροποίητα αντικείμενα από το Νεπάλ, λούτρινα Deglingos και πολλά άλλα. Όσο για τις τιμές…ξεκινούν από 8,00 ευρώ!!!

Το «Synchronia» κοντά στη μονογονεϊκή οικογένεια, κάνει δώρο από μία Πασχαλινή λαμπάδα σε δύο τυχερά παιδάκια, αρκεί να είσαι κάτοικος Αθηνών και να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα:

  • Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook 
  • Κάνε εγγραφή στο newsletter μας, μέσω της φόρμας που θα βρείς στη δεξιά πλευρά του site.
  • Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου. 

μέχρι και τη Κυριακή 13/04/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. Καλή επιτυχία!
*
Από το δικαίωμα συμμετοχής, εξαιρούνται όσοι έχουν ήδη κερδίσει Πασχαλινή λαμπάδα σε άλλο παρόμοιο διαγωνισμό της σελίδας μας.

 photo IMG_2435_zps33dc222a.jpg

 photo IMG_24431_zpsa992ad1d.jpg

 «Synchronia«
Πολεμιστών 12, Αργυρούπολη, 164 52
Τηλ: 2109935480

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Η παραλαβή κάθε λαμπάδας γίνεται από το κατάστημα «Synchronia«στην Αργυρούπολη Αττικής (Πολεμιστών 12, Αργυρούπολη) μέχρι και τη Μ. Πέμπτη 17/04.
  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook η/και έχεις ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να αφήσεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 13/04/2014  και ώρα 23.59 μ.μ.οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/04/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής.