Έληξε: DoctorAnytime-Κερδίστε 2 οικογενειακά και 6 ατομικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων

9

doctor any time results

 

 

 

 

 

Νικητές αναδείχθηκαν οι εξής:

Τα 2 οικογενειακά πακέτα εξετάσεων (μέχρι τρία μέλη) στην ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ Πατησίων, κερδίζουν οι Λαμπρινή Κατσένη και Αθηνά Σύρρη  (1 πακέτο ανά τυχερή)
Τα 2 ατομικά πακέτα στην ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ Πατησίων, κερδίζουν οι Βιργινία Σανιδά και Αργυρώ Μακρή (1 πακέτο ανά τυχερή)
Τα 2 τεστ Πάπ μαζί με γυναικολογικό έλεγχο στη ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι, κερδίζουν οι Χριστίνα Κλάδη (η αρχική νικήτρια κυρία Παπαντωνοπούλου δεν αποδέχθηκε το δώρο της)  και Μάρτζι Λάζου (octarin)  (1 τεστ Παπ και γυναικολογικός έλεγχος, ανά τυχερή)
Τον υπέρηχο θυρρεοειδούς στο MEDLAB στο Μαρούσι κερδίζει η Αλεξάνδρα Πάρδαλη και τον υπέρηχο μαστών στο στο MEDLAB στο Μαρούσι, κερδίζει η Ευαγγελία Παπαμήτρου.

Συγχαρητήρια στις νικήτριες και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το doctoranytime, είναι η πρώτη & βραβευμένη υπηρεσία στην Ελλάδα για online προγραμματισμό ιατρικών ραντεβού, μας εξασφαλίζει μια πιο εύκολη καθημερινότητα για τη φροντίδα της υγείας μας, καθώς:

-Βρίσκουμε άμεσα τον κατάλληλο για εμάς γιατρό, αξιολογώντας πληροφορίες όπως βιογραφικό, εμπειρία και εξειδίκευση του ιατρού, κόστος επίσκεψης και οποιασδήποτε ιατρικής πράξης μας ενδιαφέρει, απόψεις άλλων ασθενών που επισκέφθηκαν ήδη τον γιατρό κ.α.
-Με αυτόν τον τρόπο, το doctoranytime βάζει τέλος στα τηλέφωνα, την αναμονή και την ταλαιπωρία.
-Κλείνουμε το ραντεβού μας δωρεάν & online οποιαδήποτε στιγμή και σε λιγότερο από 1΄(ισχύει και για ραντεβού ΕΟΠΥΥ, άλλης ασφάλισης ή για ιδιωτικά ραντεβού)!
-Έχουμε τον πλήρη έλεγχο της παρακολούθησης της υγείας μας, καθώς μπορούμε να δημιουργήσουμε το ιατρικό μας ιστορικό στην προσωπική μας σελίδα και να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή ποιους γιατρούς επισκεφθήκαμε και πότε, τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς και να προγραμματίζουμε τα μελλοντικά μας ραντεβού!

Επιπλέον, το doctoranytime δημιουργεί εκστρατείες υγείας με δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και διαγνωστικές εξετάσεις σε ειδική τιμή.

Επισκεφθείτε το www.doctoranytime.gr και κάντε τη φροντίδα της υγείας σας πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ!

Το doctoranytime σε συνεργασία με τα διαγνωστικά κέντρα ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗMEDLAB και ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στην Ελληνική μονογονεϊκή οικογένεια, εξασφάλισαν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για 6 τυχερούς αναγνώστες και 2 τυχερές οικογένειες αναγνωστών του Singleparent.gr και προσφέρουν:

2 οικογενειακά πακέτα εξετάσεων σε 2 τυχερές οικογένειες μέχρι και τρία μέλη (ένα πακέτο εξετάσεων/οικογένεια)* για βασικό αιματολογικό check up για ενήλικες, αιματολογικό check up για παιδιά, έλεγχο ουρολοίμωξης και γυναικολογική καλλιέργεια από το διαγνωστικό κέντρο ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα, Πατησίων.
-2 ατομικά πακέτα εξετάσεων σε δύο τυχερές/ούς (ένα πακέτο εξετάσεων/νικητή)* για βασικό αιματολογικό check up και έλεγχο ουρολοίμωξης για τους άνδρες ή παιδικό αιματολογικό check up και έλεγχο ουρολοίμωξης για τα παιδιά ή βασικό αιματολογικό check up, έλεγχο ουρολοίμωξης και γυναικολογική καλλιέργεια από το διαγνωστικό κέντρο ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αθήνα, Πατησίων.

*Κάθε πακέτο περιλαμβάνει  αιματολογικό check up και έλεγχο ουρολοίμωξης για τους άνδρες, παιδικό αιματολογικό check up και έλεγχο ουρολοίμωξης για τα παιδιά και  αιματολογικό check up, έλεγχο ουρολοίμωξης και γυναικολογική καλλιέργεια για τις γυναίκες.

2 τεστ ΠΑΠ μαζί με γυναικολογικό έλεγχο από το διαγνωστικό κέντρο ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ στο Περιστέρι Αττικής, σε δύο τυχερές (1 τεστ Πάπ/νικήτρια)

1 υπέρηχο θυρεοειδούς από το διαγνωστικό κέντρο MEDLAB στο Μαρούσι Αττικής σε έναν/μία τυχερό/τυχερή αναγνώστη/αναγνώστρια.

1 υπέρηχο μαστών από το διαγνωστικό κέντρο MEDLAB στο Μαρούσι Αττικής, σε μία τυχερή αναγνώστρια.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 07/10/2013 στις 00:00, κάνοντας “Like” σελίδα μας στο facebook και αφήνοντας το σχόλιό σας με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη “Συμμετοχή”, στο τέλος αυτού του κειμένου για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε ένα από τα 4 οικογενειακά πακέτα προληπτικών εξετάσεων ή μία από τις 4 ατομικές προληπτικές εξετάσεις.

Καλή σας επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά το doctoranytime  καθώς και τα διαγνωστικά κέντρα ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ MEDLAB και ΒΙΟΜΕΡΙΜΝΑ για τη στήριξη και την ευγενική τους δωροθεσία.

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη fan στη σελίδα μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση και να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, είναι να υποβάλετε το σχόλιό σας στο τέλος αυτού του κειμένου.
-Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 07/10/2013 και ώρα 00:00 οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
-Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 08/10/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Τα διαγνωστικά κέντρα του εν λόγω διαγωνισμού, βρίσκονται στην Αττική ωστόσο αν κάποιος αναγνώστης είναι κάτοικος περιφέρειας αλλά μπορεί να προσέλθει στην Αθήνα, βεβαίως και μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ώστε σε περίπτωση που κερδίσει να χρησιμοποιήσει το δώρο του.

– Αναλυτικά, κάθε πακέτο οικογενειακών εξετάσεων από τα 2 που θα κληρωθούν, περιλαμβάνει:

  • Βασικό Αιματολογικό Check Up για άνδρες, γυναίκες ή παιδιά (Γενική Αίματος (Αιματοκρίτης, Αιμοσφαιρίνη, Ερυθρά & Λευκά Αιμοσφαίρια, Αιμοπετάλια, Τύπος Λευκών, Ερυθροκυτταρικοί Δείκτες), Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Σίδηρος).
  • Έλεγχο Ουρολοίμωξης για άνδρες, γυναίκες ή παιδιά
  • Γενική Ούρων & Καλλιέργεια Ούρων για άνδρες, γυναίκες ή παιδιά
  • Γυναικολογική Καλλιέργεια (Καλλιέργεια Κολπικού Υγρού (αερόβια-αναερόβια, μύκητες, τριχομονάδες, κόκκοι) για τις γυναίκες

-Οι νικητές, μία εβδομάδα μετά την κλήρωση, μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους μέσω του doctoranytime.gr με το αντίστοιχο διαγνωστικό κέντρο, αναφέροντας στο πεδίο «ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ» την ονομασία της εξέτασης από την κλήρωση στο Singleparent.gr ή να τηλεφωνήσουν στο διαγνωστικό κέντρο όπου έχουν κερδίσει τις εξετάσεις και να κλείσουν το ραντεβού τους, δίνοντας το όνομά τους και αναφέροντας ότι είναι νικητές στο σχετικό διαγωνισμό του Singleparent.gr.
-Οι εξετάσεις θα γίνονται ανά 15 ημέρες για κάθε τυχερό και σε διάστημα εντός έξι μηνών από την ημερομηνία που έχουν κληρωθεί οι νικητές.
-Μετά την κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την γνωστοποίηση των στοιχείων του/της και για την παραλαβή του δώρου του/της.
-Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 15 ημερών, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέων νικητών.
-Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.