Έληξε: Κερδίστε και παίξτε με τα Χελωνονιντζάκια και τη Lalaloopsy στο λούνα παρκ «Αηδονάκια»!

33

 photo aidonakia results 30-10-2015_zpsyluvtckv.jpg
Νικήτριες είναι οι: Στυλιανή Μαλίτη, Βασιλική Κυττάκη και Μαρία Δρολάπα. Καλή διασκέδαση!


Το Luna Park «Αηδονάκια» και το Singleparent.gr, χαρίζουν σε 3 τυχερά παιδάκια από ένα διπλό ημερήσιο βραχιόλι για να παίξουν μαζί με τους γονείς τους, στο Λούνα Παρκ «Αηδονάκια» το Σάββατο 31/10 ή τη Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και να δούν από κοντά τα Χελωνονιντζάκια και τη Lalaloopsy Bea.

Αν θες να μπείς στη κλήρωση και να είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή:
-Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook
Κάνε Follow στη σελίδα του Singleparent.gr στο Twitter και

-Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου,  στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 20.00 μ.μ. και καλή επιτυχία!

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Αττικής αλλά και όσοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πάρκο. Εξαιρούνται οι νικητές των αντίστοιχων προηγούμενων διαγωνισμών.

[highlight]Χρήσιμες πληροφορίες[/highlight]

  • Κάθε ημερήσιο βραχιόλι αφορά ένα παιδί και τον/τη συνοδό του.
  • Τα ημερήσια βραχιόλια τα φορούν τα παιδιά και μπορούν να συμμετέχουν/ παίξουν σε 14 παιχνίδια συνολικά (εκτός αυτών που κερδίζουν δώρα δηλαδή στα: Σκοποβολή, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Κλόουν, 7D Cinema & στα Συγκρουόμενα- τα παιχνίδια αυτά δεν περιλαμβάνονται στο ημερήσιο βραχιόλι) αποκλειστικά και μόνο μία από τις δύο ημερομηνίες, είτε το Σάββατο 31/10/2015 ή τη Κυριακή 01/11/2015.
  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook και στο twitter, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να υποβάλλεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος του κειμένου.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του κανονικού σχολιασμού και όχι μέσω facebook, twitter και άλλων λογαριασμών social media.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα δεν θα θεωρηθούν έγκυρα.
  • Κάθε χρήστης  ή οικογένεια έχει ένα δικαίωμα συμμετοχής. Πολλαπλές συμμετοχές θα αφαιρούνται και θα ακυρώνονται συνολικά.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 20.00 μ.μ.  οπότε και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 29/10/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής. 

Τα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ υποδέχονται τους φίλους τους τα ατρόμητα ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ
και τη λατρεμένη LALALOOPSY BEA!
 photo lalalloopsy_zpsuwrxmae8.jpg

24 – 25 Οκτωβρίου
31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου & την 28η Οκτωβρίου

Τα ατρόμητα Χελωνονιντζάκια, ο Leonardo και ο Donatello και η λατρεμένη κούκλα Lalaloopsy Bea, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους και φίλες, στον πιο «παιχνιδιάρικο» προορισμό της οικογένειας, το αγαπημένο μας Λούνα Παρκ, Τα Αηδονάκια. photo turtles_zps8d0vl4wh.jpg

Να έρθουν να παίξουν ΚΑΙ να ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ τους!

Οι αυθεντικές μασκότ θα βρίσκονται στα Αηδονάκια για 2 Σαββατοκύριακα, δηλαδή και 24 και 25 Οκτωβρίου, 31 Οκτωβρίου και την 1 Νοεμβρίου καθώς και την 28η Οκτωβρίου. Οι αναλυτικές ώρες εμφανίσεων τους είναι:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου: 17:00 – 21:00
Κυριακή 25 Οκτωβρίου: 12:00 – 19:00
Σάββατο 31 Οκτωβρίου: 17:00 – 21:00
Κυριακή 1 Νοεμβρίου: 12:00 – 19:00

και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου: 12:00 – 17:00

 photo turtles lalla 1_zpskjiniwqi.jpg

Κατευθείαν από τους δρόμους της Νέας Υόρκης και την τηλεοπτική συχνότητα του Nickelodeon, δύο από τα αγαπημένα μας Χελωνονιντζάκια, ο Leonardo και ο Donatello, κάνουν ένα διάλειμμα από την «μάχη με το κακό» και έρχονται στα Αηδονάκια για να τους γνωρίσετε από κοντά, να παίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους!

Ο Leonardo, ή αλλιώς χαϊδευτικά και … Leo, είναι ο θαρραλέος ηγέτης της παρέας των τεσσάρων πρωταγωνιστών, των Teenage Mutant Ninja Turtles. Πήρε το όνομά του από τον Ιταλό πολυμαθή, πολυτάλαντο και τιτάνο- τρισμέγιστο, Leonardo da Vinci. Αφοσιωμένος και αγαπημένος μαθητής του φωτισμένου Sensei – δάσκαλου του, του Splinter. Φοράει μπλε μάσκα και χειρίζεται με μεγάλη αποτελεσματικότατα και γρηγοράδα δύο σπαθιά Katana. Είναι ο πιο σοφός, ο πιο έμπειρος και ο πιο ισορροπημένος από την ομάδα. Λατρεύει τη σειρά “Space Heroes», και επαναλαμβάνει συνεχώς ατάκες του Captain Ryan, που είναι το ίνδαλμα του. Τελειομανής, ο πιο πειθαρχημένος από τους τέσσερεις, είναι πάντα έτοιμος να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα αδέλφιά του!

 photo turtles lalla 2_zpsxv0ceuvb.jpg

Ο Donatello (που ακούει και στα Don ή Donnie) είναι ο επιστήμονας, ο εφευρέτης, ο μηχανικός, το «μυαλό» της παρέας! Ο Donatello φοράει μωβ μάσκα και χειρίζεται ένα Bo, δηλαδή ένα κοντάρι. Ο Donatello είναι ο δεύτερος τη τάξει αρχηγός, μάστερ της στρατηγικής, βοηθά τον Leonardo στις πιο πολύπλοκες και δύσκολες αποστολές. Πάντα προτιμά να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για την επίλυση των συγκρούσεων, αλλά ποτέ δεν διστάζει, όταν παραστεί ανάγκη, να υπερασπιστεί τα αδέρφια του. Έχει τον τρόπο του με τα μηχανήματα και συνεχώς εφευρίσκει καινούργια όπλα – απλώς όταν δεν δουλεύουν και τον «προδίδουν» εκνευρίζεται εύκολα! Το όνομά του προέρχεται από τον Ιταλό γλύπτη από τη Φλωρεντία, Donatello (Donato di Niccolò di Betto Bardi).

Δεν είναι όμως μόνοι τους! Έχουν μαζί και την καλύτερη παρέα, την αγαπημένη «κούκλα» από τις δημοφιλείς Lalaloopsy, τη Bea Spells-a-Lot, την «καροτο-μαλλούσα» Bea! Είναι η πιο έξυπνη και «περισπούδαστη» κάτοικος της Lalaloopsy Land. Με την μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων και μια απάντηση για όλα! Το αγαπημένο της κατοικίδιο είναι μια κουκουβάγια και τα γενέθλια της είναι στις 16 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα των …λεξικών! και τα ρούχα της παραπέμπουν σε … «school-girl»! Κάνει υπέροχες μεγάλες αγκαλιές και θα χαρεί πολύ να παίξει και να φωτογραφηθεί με τους μικρούς της φίλους και φίλες!

 photo lalla_zpsqbz6k6vy.jpg

Σημειώστε τις ημερομηνίες!

24-25 Οκτωβρίου και
31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου

και φυσικά την 28η Οκτωβρίου, αμέσως μετά την παρέλαση, λέμε ΝΑΙ στην διασκέδαση!

Πού αλλού;

Στα Αηδονάκια
γιατί …
ΕΔΩ είναι το παιχνίδι!

Και όχι μόνο…

…περισσότερα από 20 παιχνίδια, τoυ κλασικού Λούνα Παρκ αλλά και δράσης σας περιμένουν!

Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους πάλι εμείς φροντίζουμε κι εσείς… απολαμβάνετε.

Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη

All Day Fun Pass 16,5 ευρώ για 20 παιχνίδια

εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα, τα συγκρουόμενα καθώς και το 7D Cinema
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 61 96 948

Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 23:00
Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 23:00
www.aidonakia.gr

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο
https://www.facebook.com/Aidonakia

Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι στεγάζεται σε χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει δωρεάν παρκινγκ και Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).