Έληξε: 3 τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν το βιβλίο «Ο Εέ από τ’ άστρα» των εκδόσεων «Καστανιώτη»

86

 photo kastaniotiresultseeastra_zps6a6f4b59.jpg

Νικητές είναι οι: Μοσκοφίδου Όλγα, Δέσποινα Μωϋσίδου και Βαφειάδου Μαρία. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Oι Eκδόσεις «Kαστανιώτη» είναι ένας από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Eλλάδας με διεθνή προσανατολισμό με βιβλία σύγχρονης ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, κλασικής λογοτεχνίας, βιβλία για το θέατρο, την τέχνη, τη φιλοσοφία, την ιστορία, την πολιτική, την οικονομία, την οικολογία, τον κινηματογράφο, την επικοινωνία, την παιδαγωγική, την ψυχολογία, την αστρολογία, τον αθλητισμό, καθώς και διάφορες κατηγορίες παιδικών βιβλίων. Επίσης, ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής τους περιλαμβάνει λογισμικό με εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και εγκυκλοπαιδικό περιεχόμενο, καθώς και παιχνίδια.

Oι Eκδόσεις «Kαστανιώτη» εμφανίστηκαν στο εκδοτικό προσκήνιο το 1968 και από τα πρώτα τους βήματα υποστήριξαν πως η ευθύνη για την έκδοση ενός βιβλίου σημαίνει ταυτόχρονα ευθύνη απέναντι στο δημιουργό αλλά και ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες. Πιστεύουν στις αστείρευτες δυνάμεις μιας κοινωνίας των αναγνωστών, όπου οι πολίτες είναι άτομα που εξασκούν καθημερινά το ειδικό ατομικό τους κριτήριο, συμπεριφέρονται απρόβλεπτα και ανατρεπτικά, ανακαλύπτουν, προβλέπουν, σχεδιάζουν, καλλιεργούν το όραμά τους και διαφοροποιούνται ανάλογα με τα ερεθίσματα και την κριτική τους τοποθέτηση.

Mέσα σε 40 χρόνια δημιουργικής δουλειάς, Oι Eκδόσεις «Kαστανιώτη» έχουν εκδώσει πάνω από 5.000 βιβλία. Στις σελίδες του καταλόγου των εκδόσεων,  φιλοξενείται ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη ελληνική λογοτεχνική, παιδαγωγική και γενικότερα επιστημονική παραγωγή, αλλά και η παγκόσμια κλασική και σύγχρονη παραγωγή.

Oι Eκδόσεις «Kαστανιώτη» στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν σε 3 τυχερά παιδάκια από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ο Εέ από τ’ άστρα»  (ένα αντίτυπο/τυχερό παιδάκι) που μόλις επανεκδόθηκε. Για να το κερδίσεις ακολούθησε τις εξής απλές οδηγίες:

 • Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook 
 • Κάνε εγγραφή στο newsletter μας μέσω της φόρμας που θα βρείς στη δεξιά πλευρά του site και
 • Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου 

μέχρι και τη Κυριακή 11/05/2014 και ώρα 23.59 μ. μ. για να μπείς στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!

 photo oeeapotaastra_zpse00d2f2f.jpg
Περιγραφή
Μια καλοκαιρινή βραδιά, στο δωμάτιο δυο παιδιών –της Άννας και του Δημήτρη– εισβάλλει ένας μικρός εξωγήινος. Δηλώνει στα δυο έκπληκτα αδέλφια πως έρχεται από το Αστέρι των Παιδιών και μπορεί να κάνει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, όπως και γνωρίζει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα.

Από εκείνη τη βραδιά η ζωή της Άννας και του Δημήτρη θα αλλάξει. Αλλά μαζί με τη δικιά τους ζωή θα αλλάξει και η καθημερινότητα όλων των παιδιών, όλης της πόλης τους. Γιατί ο Εέ ήρθε για να δείξει ότι μπορεί η ζωή πάνω στη Γη να γίνει πιο όμορφη, πιο χαρούμενη, με περισσότερη αγάπη και περισσότερα χρώματα.

Ένα χαρούμενο όσο και τρυφερό μυθιστόρημα περιπέτειας, φαντασίας και οικολογικών μηνυμάτων. Από τα πιο αγαπημένα βιβλία μικρών και μεγάλων, ένα βιβλίο που τιμήθηκε με το Βραβείο Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Κάθε διπλή πρόσκληση αφορά έναν ενήλικο και ένα παιδί και ισχύει αυστηρά για την ημερομηνία και ώρα παράστασης που αναφέρεται παραπάνω.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 11/05/2014 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/05/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Για κατοίκους Αττικής η παραλαβή θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Καστανιώτη» στο κέντρο της Αθήνας και για κατοίκους επαρχίας, το δώρο θα αποστέλλεται από το δωροθέτη, στο νικητή.
 • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.