Έληξε: 2 τυχερές θα κερδίσουν από 1 μήνα δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής στα Curves!

0
Τα γυμναστήρια Curves που προσφέρουν 1 μήνα δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής σε μια τυχερή μαμά.

 photo curves results May 2015_zpsjersljrf.jpg

Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ηλιάνα Γίλκου και Χρυσαυγή Καύκη. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

 

 photo CURVESIMAGEJUMPLOW_zps8b13004f.jpgΤα Curves σάς δίνουν τη δυνατότητα για μία ολοκληρωμένη εκγύμναση σε 30 μόνο λεπτά. Το πρόγραμμα είναι βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες και περιλαμβάνει και τα 5 απαραίτητα συστατικά μίας ολοκληρωμένης εκγύμνασης.

Ο κύκλος των Curves αποτελείται από εύχρηστα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, ειδικά σχεδιασμένα για το γυναικείο σώμα και κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Το κυκλικό πρόγραμμα των Curves κάνει την εκγύμναση απόλαυση. Το γέλιο, οι συζητήσεις και η αίσθηση αλληλοϋποστήριξης που θα δείτε σε ένα τυπικό γυμναστήριο Curves δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από οποιοδήποτε γυμναστήριο επισκεφθήκατε στο παρελθόν. Πολλά από τα μέλη μας λένε ότι τα 30 τους λεπτά σε ένα Curves είναι τα πιο γρήγορα και απολαυστικά της εβδομάδας!

Γυναίκες από όλον τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι Curves σημαίνει πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών, πρόγραμμα απώλειας βάρους και όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με 51 γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα, το δικό σας Curves είναι σίγουρα κοντά σας για να σας βοηθήσει να αποκτήστε τη δύναμη να καταπλήξετε τον εαυτό σας!

www.curves.gr
Πανελλαδικός Αριθμός επικοινωνίας: 801 11 71 000 

Το Singleparent.gr και τα γυμναστήρια «Curves» χαρίζουν σε δύο τυχερές από ένα μήνα δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής, επιλέγοντας από ΕΔΩ ένα από τα 51 γυμναστήρια που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα. Για να μπείς στη κλήρωση, ακολούθησε τις εξής απλές οδηγίες:

[contact_form id=1]

μέχρι και τη Τρίτη 26/05/2015 και ώρα 23.59 μ. μ. Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας του Singleparent.gr στο facebook  , το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσεις και να υποβάλλεις τη φόρμα συμμετοχής. Προσοχή: Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία (λάθος τηλεφωνικοί αριθμοί, ελλιπείς διευθύνσεις κλπ.) δεν θα θεωρούνται έγκυρες.
  • Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει από τον δωροθέτη, σε όλη την Ελλάδα και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους νικητές.
  • Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τρίτη  26/05/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα γίνει με τη μέθοδο Research Randomizer που επιλέγει τυχαίους αριθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 27/05/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.