fbpx

Express μακαρονάδα στο τηγάνι

| 18 Μαρτίου 2014
ADVERTISEMENT

Τη Κυριακή ξεπατώθηκα στις δουλειές και δεν είχα χρόνο ούτε να φτιάξω νερό. Έκανα λοιπόν μια τόσο νόστιμη και γρήγορη μακαρονάδα που δεν το πίστευα ούτε εγώ. Σε 20 λεπτά τρώτε!

Υλικά
Μισό κουτί χυμό τομάτας
1 κρεμμύδι
Μισό πακέτο μακαρόνια
1 κονσέρβα μανιτάρια
1 κύβο λαχανικών (προαιρετικά)
Λίγο λάδι, πιπέρι, αλάτι και αποξηραμένο δυόσμο


ADVERTISEMENT

Εκτέλεση
Βάζετε νερό να βράζει, ρίχνετε λίγο αλάτι και τον κύβο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο λάδι και τσιγαρίζετε σε σιγανή φωτιά, τα μανιτάρια (αφού προηγουμένως τα έχετε σουρώσει) και το κρεμμύδι κομμένο σε κύβους, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και τον δυόσμο.
Λίγο πρίν πάρει βράση το νερό ρίχνετε τα μακαρόνια, συνήθως στα 10 λεπτά είναι έτοιμα.
Σβήνετε τα λαχανικά που τσιτσιρίζουν με το χυμό ντομάτας, προσθέτετε μισό ποτήρι νερό και αφήνετε να σιγοβράσουν (ιδανικά βάλτε ένα καπάκι από πάνω).
Μόλις είναι έτοιμα τα μακαρόνια, τα σουρώνετε και περιμένετε λίγο να κρυώσουν.
Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα, ρίχνετε λίγα λίγα τα μακαρόνια στο τηγάνι και τα ανακατεύετε με μια λαβίδα να πάει η σάλτσα παντού.
Σβήνετε το μάτι και έτοιμη!

Καλή σας όρεξη!

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ