fbpx

΄Κ.Ε.Μ.Ο.Π. “Ο Πλάτων” » Κατάλογοι Βοήθειας

| 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα τηλέφωνα των ξενώνων, των φορέων, των συλλόγων και των κέντρων στήριξης που μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση ή επίλεξε τη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και βρες αυτό που ψάχνεις!

΄Κ.Ε.Μ.Ο.Π. “Ο Πλάτων”

Συμβουλευτικό κέντρο κακοποιημένης γυναίκας ΝαυπάκτουΚαθημερινά: 8.00- 16.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής
Διεύθυνση 7ο (έβδομο) χλμ. Εθνικής Οδού Αντιρρίου Ναυπάκτου Ναύπακτος 30300 Τηλέφωνο: 26340 21080Fax: 26340 29486Ιστοσελίδα: http://kemop.gr/#sthash.rflXj9AN.dpuf

Notes

Πρόεδρος Δ.Σ.: Φωτεινή Τσακίρη
Αρμόδιοι επικοινωνίας: Χάσκαρη Σοφία – Κοινωνική Λειτουργός & υπεύθυνη συμβουλευτικού κέντρου Μαντζάνα Δήμητρα – Ψυχολόγος

Οι σκοποί μας

  • Ανάπτυξη προγραμμάτων και λειτουργία δομών που αφορούν στην στήριξη της οικογένειας, του παιδιού, της τρίτης ηλικίας, κακοποίησης, ψυχικά ασθενών, ατόμων που έχουν σχέση με θέματα ουσιοεξάρτησης.
  • Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, εκπαίδευση, ενέργειες προώθησης στην αγορά εργασίας, δραστηριότητες για την βελτίωση και την οργάνωση της κοινωνικής ζωής  κοινωνικά ευπαθών ομάδων πληθυσμού.
  • Υλοποίηση προγραμμάτων για την ισότητα ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών, άρσης των στερεοτύπων, ποιοτικής και ποσοτικής βελτίωσης της συμμετοχής των γυναικών στην απασχόληση και στην αγορά εργασίας.
  • Υλοποίηση προγραμμάτων Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης.
  • Οργάνωση συναντήσεων, ημερίδων, διαλέξεων, σεμιναρίων, συμποσίων, δράσεων δημοσιότητας και ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου, των εργοδοτών, των τοπικών φορέων.
  • Η ανάπτυξη κάθε είδους προσφορών δράσεων εντός των συνόρων της Ελλάδας είτε διασυνοριακά, για την διευκόλυνση της επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης πληθυσμών με διαφορετικό ιστορικό και  πολιτισμικό υπόβαθρο με σκοπό την ειρήνη και τη συνεργασία σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού και αποδοχής.
  • Η ίδρυση δικτύων φορέων  ή η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά και διεθνή δίκτυα φορέων με σκοπούς παρεμφερείς με το Κέντρο. Ανάπτυξη διακρατικής συνεργασίας και διακρατικών δικτύων για την μεταφορά τεχνογνωσίας, ανταλλαγή καλών πρακτικών και  μεθόδων, που θα προάγουν την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη και ένταξη των ευπαθών ομάδων στις χώρες που θα συμμετέχουν.
  • Υλοποίηση προγραμμάτων πολιτιστικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου.