fbpx

Το πρώτο κοινωνικό δίκτυο ειδικά για μονογονείς, είναι εδώ. Έλα στη παρέα!

| 30 Ιανουαρίου 2015
ADVERTISEMENT

UntitledΟ άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί του μόνος, δεν έχει πάντα τη δυνατότητα να βγει ή το θάρρος να πεί αυτά που νιώθει. Να βρεί ανθρώπους σαν εκείνον, να μιλήσει και να τον καταλάβουν. Άλλες φορές έχει τη δυνατότητα αλλά έχει πάψει να ελπίζει. Ρίχνει όλο του το βάρος στο παιδί και ξεχνάει τον γονιό. Τον βάζει στην άκρη από φόβο μην ξαναπληγωθεί. Μα μια κακή επιλογή, δεν καθορίζει μια ζωή!

Πολύ καιρό τώρα μας ρωτούσατε αν θα φτιάξουμε ένα φόρουμ, ένα μέρος όπου θα μπορούσατε να γνωριστείτε και να μιλήσετε πιο ελεύθερα. Κι αυτό το μέρος βρέθηκε. Σκίσαμε το ενοικιαστήριο, βάλαμε χαλιά και όνομα στο κουδούνι της εξώπορτας και φτιάξαμε το Social.singleparent.gr, το αδερφάκι του Singleparent.gr και το πρώτο κοινωνικό δίκτυο στην Ελλάδα, ειδικά για μονογονείς!


ADVERTISEMENT

Μέσα σε αυτή τη νέα κοινότητα, θα βρείτε φόρουμ για να μπορείτε να συζητάτε και να γνωρίζεστε καθώς και χρονολόγιο για να γράφετε ό,τι θέλετε και παράλληλα να βλέπετε ποιοί μπαίνουν, ποιοί βγαίνουν, ποιοί γίνονται μέλη και τί κάνουν εκείνη τη στιγμή. Θα μπορείτε να προσθέτετε φίλους, να ανταλλάσσετε προσωπικά μηνύματα, να γίνεστε μέλη σε ομάδες ή να δημιουργείτε τη δική σας ομάδα και να γνωρίζετε μονογονείς απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως στο Social.singleparent.gr θα μπορείτε να βοηθάτε και να στηρίζετε πιο ενεργά ο ένας τον άλλον και να λέτε ό,τι θέλετε, ό,τι σκέφτεστε και αισθάνεστε εντελώς ελεύθερα, εντελώς ανώνυμα. Χωρίς να διστάζετε ή να φοβάστε. Η μονογονεϊκή ζωή θέλει δύο πράγματα: Τόλμη και συντροφιά. Την πρώτη την έχουμε. Καιρός να βρούμε και τη δεύτερη!

Καλωσορίσατε στο πρώτο κοινωνικό δίκτυο ειδικά για μονογονείς, που μας κάνει όλους ένα!


ADVERTISEMENT

Χρήσιμες πληροφορίες
Οδηγίες για το πώς να φτιάξεις το προφίλ σου, ΕΔΩ
Κανόνες και όροι χρήσης, ΕΔΩ.
Για απορίες: social@singleparent.gr
Οι admin μας: malena, Κυριακή, mary

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...