fbpx

Σκέφτομαι και γράφω: Πώς πέρασα στις διακοπές!

| 24 Αυγούστου 2016
ADVERTISEMENT

 photo IMG_6043_zpsswgkz6ws.jpgΑυτό το θέμα έκθεσης, δεν βάζουν πρώτο οι δάσκαλοι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς; Ε, ας το γράψω κι εγώ μια φορά σοβαρά γιατί στο σχολείο, τα πρώτα 7 χρόνια έγραφα “πήγαμε στην Εύβοια” και τα επόμενα 7, “εμείς μείναμε σπίτι μας”.

Παρ’ όλο λοιπόν που φέτος ήταν η πρώτη φορά που πηγαίναμε με τον Γιώργο διακοπές οι δυο μας και για λίγες μέρες, περάσαμε πολύ ωραία!
Ακολουθούν οι κυριότερες ειδήσεις σε τίτλους! :p


ADVERTISEMENT

Από τη Κυριακή Χαριτάκη

-Οι διακοπές μας έλαβαν χώρα στο εξωτικό Πόρτο Χέλι και είμαι σίγουρη πως το “όπως θα παίρνω τις στροφές” ο Τερλέγκας το έχει γράψει για Πορτο-Χελιώτισσα. Μιλάμε για πολύ στροφή έτσι; Κόντεψα να ξεράσω. Φτιάξτε βρε παιδιά το δρόμο να ταξιδεύουμε σαν άνθρωποι, κατέβηκα απ’ το αμάξι πιο ζαλισμένη κι απ’ τον Ταζμάνια που τον πλάκωσε αμόνι!

-Μείναμε στο AKS Porto Heli Hotel για το οποίο έχω να πω τα καλύτερα.

Πεντακάθαρα δωμάτια με θέα στη θάλασσα και πολύ ωραίο κλιματισμό χωρίς να παγώνεις, δύο πισίνες (μια βαθιά για ενήλικες και μία ρηχή για τα παιδιά) σούπερ φαγητό σε μπουφέ (το τίμησα δεόντως) και χώροι όπου το παιδί μπορούσε να απασχοληθεί όλη μέρα και εκτός νερού (ζωγραφική, παιδική χαρά, φουσκωτά παιχνίδια κλπ). Ο Γιώργος μούλιασε, έκανε άπειρες βουτιές και πολλούς φίλους και στο τέλος έμαθε να κολυμπάει και χωρίς σωσίβιο. Το δε προσωπικό, απίστευτα καλό! Τους ευχαριστώ θερμά γιατί τις μέρες που κόλλησε ίωση ο μικρός, μας βοήθησαν και μας φρόντισαν πολύ!

-Highlight, ο γοητευτικός δάσκαλος του πόλο. Μελαχρινός, ψηλός, με πλατάρες, όποτε κατεβαίναμε στη πισίνα, μας “γυρνούσε” το κεφάλι. Έμαθα (σιγά μη δεν…) ότι είναι λέει γεννημένος το ’94. (“Το 94;;;;; Εγώ το 94 έβλεπα Μπράβο καλωσήρθατε!” μου είπε η Χρύσα στο τηλέφωνο και ξεράθηκα!). Είπαμε οι μαμάδες να πάμε να κάνουμε 5 μπάνια και κολαστήκαμε, πφφφφ! (πέρα από τη πλάκα, ήταν πολύ καλός και φιλικός με τα παιδιά, τα πιτσιρίκια μας τα διασκέδασε και με το παραπάνω!)

 photo FullSizeRender_3_zpsusaj5naz.jpg
-Κορίτσια, την υγεία μας να φροντίζουμε γιατί δεν μας βλέπω καλά!
Εγώ που είμαι σαν ντολμάς με 1,60 ύψος και 80 κιλά και ήμουν η πιο αδύνατη στη πισίνα (δεν έχει ξαναγίνει αυτό!). Δεν είναι ωραίο να αφηνόμαστε τόσο και το λέω και για μένα φυσικά που μασουλάω και περνάω πια έξω απ’ το γυμναστήριο. Μήπως να μαζευτούμε να οργανώσουμε κανένα τμήμα zumba moms; Λέω εγώ τώρα!


ADVERTISEMENT

-Στο AKS Hotel είχε κάθε βράδυ και ταινία για τα παιδιά. Είδα πρώτη φορά το Frozen και ξετρελλάθηκα, δεν το είχα ξαναδεί! Θέλω αφίσα της Έλσας στο δωμάτιό μου τώρα! (είδες τί χάνω για να είμαι αγορομάνα;).

 photo FullSizeRender_2_zpsfttikgrh.jpg-Μια μαμά παρεξηγήθηκε γιατί μου χαμογέλασε ο άντρας της και πρίν βγάλεις συμπεράσματα, είμαι αθώα κύριε Πρόεδρε και εξηγούμαι: Το παιδάκι τους έφυγε από εκεί που καθόντουσαν και ήρθε κοντά στο Γιώργο για να δουν ταινία μαζί. Εκεί λοιπόν που φυλούσα το Γιώργο, φυλούσα και το παιδάκι, δεν είχα πρόβλημα. Λίγο αργότερα ήρθε ο μπαμπάς του να τον πάρει. “Πάμε αγόρι μου να μην βάζουμε τη κυρία να φυλάει ξένο παιδάκι” του είπε και μου χαμογέλασε. Δεν έκανε τίποτα ο άνθρωπος. Η γυναίκα του όμως που στεκόταν ακριβώς από πίσω, μου έριξε ένα βλέμμα, που αν μπορούσε θα με έριχνε στη πισίνα. Αν κρίνω από την επόμενη μέρα που συναντηθήκαμε στο πρωϊνό και ο άντρας της είχε χώσει επίτηδες το κεφάλι του στο πιάτο μην τυχόν πέσει πάνω μου το βλέμμα του, κάποιος το προηγούμενο βράδυ πρέπει να κοιμήθηκε στο πάτωμα.

-Γνώρισα όμως ένα φοβερό ζευγάρι απ’ την Αθήνα που ο Γιώργος έκανε παρέα με το αγοράκι τους. Πολύ καλά παιδιά και οι δυο!

-Μου κάηκε το λαπτοπ και έπαθα πανικό (όχι καλέ δεν μου κάνουν βουντού, πως σου’ρθε;).

-3 το πρωί, ο μικρός κοιμάται και εγώ κάθομαι στη βεράντα του δωματίου και δουλεύω (πρίν ακόμα καεί το λαπτοπ).
Πάω να πάρω ένα τσιγάρο αλλά συνειδητοποιώ ότι μου έχουν τελειώσει. Αφήνεις το παιδί μόνο του και κατεβαίνεις στη πόλη να πάρεις; Όχι βέβαια! Περιμένεις ν΄ακούσεις κάποιον να περπατάει στο διάδρομο για να βγεις και να του κάνεις τράκα τύπου “συγγνώμη κοπελιά μήπως έχεις ένα κατοστάρικο;”. Έτσι κι εγώ βγήκα σαν τη ζαβή στο διάδρομο με μια μαύρη πουκαμίσα και το μαλλί-τριχιά, μισό θαλασσινό νερό μισό πισίνας, και πέτυχα ένα ζευγάρι. “Ψιτ ψιτ συγγνώμη” φώναξα και οι άνθρωποι έπαθαν καρδιά. “Μήπως έχετε ένα τσιγάρο;” τους είπα και έβαλαν τα γέλια. Την επόμενη μέρα βέβαια με έβλεπαν και άλλαζαν δρόμο. Κάτι τους φόβισε. Η έλλειψη νικοτίνης, η απόγνωση στο μάτι, το μαλλί-ναυτικός κόμπος, δεν μπορώ να καταλάβω.

 photo FullSizeRender_1_zps2x2ogmr0.jpg

-Σαν να το βλέπω πρώτο θέμα στις εφημερίδες 50 χρόνια μετά. “Φάντασμα παχουλοκομψής με μαύρη πουκαμίσα, ράστα και καμμένο Sony Vaio, μπαίνει κρυφά στα ξενοδοχεία και κάνει τράκα απ’ τους πελάτες. Πολίτες υποστηρίζουν ότι την έχουν δει να ζητάει Camel silver ενώ άλλοι ότι απαιτεί προφιτερόλ στις 3 το χάραμα”.

-Παρά το σύντομο των διακοπών αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά, περάσαμε πολύ ωραία και πρώτα Ο Θεός (γιατί μ’ αυτά που μου συμβαίνουν, κανείς ποτέ δεν ξέρει) θα ξαναπάμε σίγουρα. Ευχαριστούμε πολύ το AKS Hotel για τη πολύ ωραία διαμονή και εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

-Όποιος εύχεται από τώρα καλό χειμώνα, να του καεί το λαπτοπ! 

Υστερόγραφο: Άντε Χρύσα, έκανες το guest σου και εδώ, για άλλη μια φορά! :p

*Το παραπάνω κείμενο ΔΕΝ είναι διαφημιστικό αλλά καθαρά βιωματικό.

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...