fbpx

Singleparent ευχές: Καλή χρονιά, χωρίς μοναξιά!

| 1 Ιανουαρίου 2014
ADVERTISEMENT

Το Singleparent.gr ξεκίνησε δειλά-δειλά σχεδόν στο τέλος του 2013, με σκοπό να αλλάξει τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και τα λάθος στερεότυπα για τις μονογονεϊκές και “διαφορετικές” μορφές οικογένειας και να ανοίξει όσο το δυνατόν περισσότερα μυαλά, περισσότερα στόματα, περισσότερες καρδιές, περισσότερα σπίτια.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση και ήμασταν και κάπως διστακτικοί. Το να μιλάς για το διαζύγιο από ομοφυλοφιλία, για μητριές που δεν αντέχουν τα θετά παιδιά τους, για παράλληλες σχέσεις, για νέο σύντροφο μετά τη χηρεία, για φιλικά διαζύγια και για έφηβες εγκυμονούσες στην Ελλάδα, είναι κάπως “ριψοκίνδυνο”. Όσο απευθύνεσαι σε ανθρώπους που χρειάζονται ενημέρωση γι’ αυτά τα θέματα, άλλο τόσο μπορεί να βρείς έξω από την πόρτα σου εξοργισμένους ηθικολόγους με τις δάδες στα χέρια, έτοιμους να σου πετάξουν καρέκλες. Κι έτσι προχωρήσαμε με τη λογική πως έστω και ένας άνθρωπος να βοηθηθεί από αυτό το site, για εμάς θα ήταν αρκετό, όση κριτική και όση κατακραυγή κι αν συναντούσαμε στο δρόμο μας. Αλλά η αποδοχή σας, διέψευσε τους φόβους μας. Γιατί μας αγκαλιάσατε τόσο ζεστά, σαν να μας περιμένατε χρόνια!


ADVERTISEMENT

Γι’ αυτό λοιπόν, θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη στήριξη και την αγάπη σας, για τις μεγάλες και μικρές σας ιστορίες, για την παρέα σας, τις σκέψεις και τη παρουσία σας. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους συνεργάτες-blogger, ειδικούς, αρθρογράφους, γραφίστες και προγραμματιστές-που εδώ και πολλούς μήνες, βοηθούν εθελοντικά και ανιδιοτελώς σε αυτή μας τη προσπάθεια, σε όλους τους δωροθέτες αλλά και σε πολλά site που από τη πρώτη στιγμή μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν. Ευχαριστούμε τους φίλους μας και τα παιδιά μας που έχουν προσαρμοστεί στη νέα μας καθημερινότητα και στα τρελά μας ωράρια. Ευχαριστούμε όσους προσφέρεστε εθελοντικά.

Καλή χρονιά σε όλους τους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι, σε όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν με έναν γονέα.
Καλή χρονιά στο διαφορετικό, στο δυνατό, στο τέρμα.
Όχι άλλοι αδιάφοροι και εμπαθείς γονείς.
Όχι άλλα παιδιά χωρίς ένα τηλέφωνο, μια επαφή, ένα μήνυμα από τον άλλον γονέα.
Όχι άλλα παιδιά ανάμεσα σε καυγάδες και ζευγάρια που ζούν σιωπηρά.
Όχι άλλο πένθος, άλλη θλίψη και νοσταλγία γι’ αυτούς που έφυγαν.
Όχι άλλες διατροφές απλήρωτες, όχι άλλες μαμάδες στην ανέχεια.
Όχι άλλοι μπαμπάδες να στερούνται τα παιδιά τους από το μένος της μητέρας.
Όχι άλλες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από το κράτος.
Όχι άλλα επιδόματα της πείνας, όχι άλλες κομμένες παροχές.
Όχι άλλοι μονογονείς αφημένοι στη τύχη τους.
Όχι άλλα “Αν” και “Τί θα γινόταν ΑΝ” και “Πώς θα ήταν η ζωή μου ΑΝ”.

Το 2013 να είναι η τελευταία χρονιά του “Αν” και το 2014 η πρώτη του “Όταν”. Χρόνια πολλά, χωρίς μοναξιά.
Σας ευχαριστούμε που είστε η καλύτερη παρέα!


ADVERTISEMENT

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσει η μικρή Ζωή, καλοφώτιστη και τυχερή στη ζωή της! 🌹 (Links για φούστα και πέδιλα θα σας βάλω στα σχόλια μετά, τρώω τώρα 😋)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiriaki Charitaki (@kiriakicharitaki) στις

ADVERTISEMENT

Είχα παράλληλη σχέση με παντρεμένο αλλά εκείνος επέλεξε την οικογένειά του. Φοβάμαι την τρελλή γυναίκα του, τί να κάνω;

Singleparent.gr 29 Μαΐου 2020

Είχα παράλληλη σχέση με κάποιον περίπου ένα χρόνο.Παντρεμενοι και οι δύο και είχαμε πει πως στο έμμεσο μέλλον να μείνουμε μαζί.Απο δική του απροσεξία η σχέση έγινε γνωστή και από...